Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Macrodroid
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Volna egy kis problémám emberek, remélem tud valaki ez ügyben segíteni és előre elnézést, ha nem olvastam végig az összes hozzászólást. Igyekszem konkrét lenni.
Tények: tönkrement az előző alaplapom és AGP-s volt (Geforce 7800-as videokártya miatt), ezért, hogy ne cseréljek teljesen rendszert vettem egy új alaplapot. nem nagyon válogathattam, az idő is szorított, vettem egy MSI 865PE Neo3-V alaplapot. Valszeg a kettes széria jobb lett volna, de ez van/volt. Vettem hozzá egy 3GHZ-es P4-es Prescottot.
Gép egyéb jellemzői: 500 Wattos táp, 2GB Kingmax Ram.
A probléma: A bios Phoenix - Awardbios és a gépkönyvvel ellentétben semmiféle tuninglehetőség nincs benne. A gépkönyvet csak azután néztem meg, miután beállítottam a biosban néhány értéket.
A tuninglehetőségeknek a Frequency/Voltage Control alatti menüpontban kéne lennie, de nincsenek.
Ott kéne lennie a CPU Clock Ratio-nak (ez lockolva van, még megértem, hogy nincs ott), illetve a CPU Clock-nak, ami szintén nincs. Pusztán két opció van ott, a Spread Spectrum és az Auto detect PCI Clk.
Biost frissítettem, szétnéztem az MSI weboldalán, de nem lettem okosabb. Valami ötlet, hogy miért lehet ez? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest