Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cumulus
tag
helo!
Tegnap BIOS-t frissitettem a köv.alaplapon---->MSI 865PE NEO2-P!Letöltötem a gyártó honlapjárol hozzá a frissitést és valami WinFSi-vel frissitettem amikor félig felment a frissités sajnos elment az áram!
Utána bekapcsoltam és nem jütt be a kép csak pörögtek a ventik meg a vinyó stb.Ma pedig bevittem egy számtech boltba és ott azt mondták hogy Keddre meg tudják csinálni!Szerintetek van még esély ilyen helyzetben hogy meg tudják csinálni?
Mit tudnak vele kezdeni?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána bekapcsoltam és nem jütt be a kép csak pörögtek a ventik meg a vinyó stb.Ma pedig bevittem egy számtech boltba és ott azt mondták hogy Keddre meg tudják csinálni!Szerintetek van még esély ilyen helyzetben hogy meg tudják csinálni?