- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én így látatlanban két dologgal kezdeném.
1./ Megnézni, hogy melyik BIOS verzió van az alaplapon, mert csak az idén, már két új BIOS verziót adott ki az Asus, amelyek pont a DDR5-ös memóriák támogatását szolgálta, az utolsó, a 1645-ös verziót március 19-én. Viszont, ha már úgyis BIOS-t kell frissíteni, akkor én már a legutolsót raknám fel, az áprilisi kiadású 1656-ot, ez amúgy is tartalmazza a korábbi verziókat.
2./ Azt írtad, hogy manuálisan állítottad be a RAM órajelét. Ebből nekem nem derült ki, hogy rögtön az XMP profilt aktivizáltad e, vagy valami mást mókoltál.
Elsőre mindenkép, az XMP profil beállítással kezdeném, akár az XMP I, vagy az XMP II profilok valamelyikével, és úgy nézni, hogy mi a helyzet.
Még annyi megjegyzést, ha mégis a legutosó BIOS verzió van fent, és már pár dolgot állítottal a default beállításokhoz képest, akkor állítsd vissza a BIOS-t újra defaultra, és utána próbáld meg az XMP profilt belőni. Ha így már nem lesz gond, utána lehet újra beállítani a korábbi dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Nem engedik el a kábeleket a GameMax pénztárcabarát tápjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- MSI Pro B650-P AM5 alaplap
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest