- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
válasz
DravenMoral
üzenetére
Na igen, az egymagos teljesítmény... A tesztekben manapság alig foglalkoznak már vele, holott online játékokban tapasztalataim szerint a mai napig kritikusan fontos, valahogy egyszerűen vannak olyan logikák ezekben, amiket látványosan nem tudnak többszálás megoldásokkal tehermentesíteni. Ezért is választottam most nemrég jómagam egy 13600K-t... Volt nekem is 3. gen / Ivy i5, egy sima kis 3350P, de az majd 7 évig kiszolgált, mire kezdett elfogyni. Utána váltottam egy Ryzen 5 3600-ra, amit akkoriban még agyon dícsértek mindenhol, hogy játékra végtelen mértékben elég (pont mint ahogy manapság meg a 3D V-Cache-es X3D típusokat magasztalják). De helyette nekem 1-2 kevésbé optimalizált alkotásban nekem már tavaly kezdett kevés lenni, mire ez évben meg meg is adta magát az alaplap, úgyhogy nem volt kérdés merre "vissza"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest