Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samifiu

tag

Sziasztok,
    A történet a következő: Egyik reggel a gépem folyamatosan pittyeget, majd mindig újraindította magát kb 5 másodpercenként. Kivettem az egyik memóriámat és után ez abbahagyódott és betöltött az op. rendszer. Rákövetkező napon sajnos már nem akart betölteni a gépezet...ezt követően próbáltam volna javítást/újratelepítést eszközölni rajta hátha az okozza a problémát de amellett, hogy a windows 10 logoig eljut a gép még a pendriveről sem tud bebootolni, mert hogy egy pillanat erejéig feljön a windows logo majd a bal felső sarokban villog a kurzor és egy idő után sötét lesz a képernyő. Próbáltam automatikus javítással is de az is csak tölt és soha nem jut el sehova. Ebből adódóan gyanakszom valamilyen BIOS beállításra/alaplap gondra, de nem találom a megoldást a problémámra. A BIOS beállítások elvesztek/visszaálltak egyfajta beállításra. BIOS update sem segített, az elemet eltávolítottam egy rövid időre és áramtalanítottam a gépet. Próbáltam másik merevlemezzel is de ugyan ezt produkálja.

Gigabyte GA-H81M-D2v rev1.0 az alaplap típusa

Esetleg valakinek van ötlete/véleménye a szituációra? :)

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák