- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy HP Elitebook 8530p laptopom amit egy cég felszámolása után vettem poton öszegért viszont azt el felejtette mondani az eladó hogy a BIOS jelszóval van levédve ill valami BIOS Administrator jelszót kér BIOS-ba lépéskor... Felvettem a kapcsolatod az eladóval de mivel ő is úgy vette át s nem tud az ottani rendszergazda hollétéről,kilétéről így sajna nem tudott segíteni viszont kompenzált árban... A kérdésem az lenne hogy kihez fordúljak ezügyben van milyen lehetőségeim vannak a jelszó vissza vagy eltüntetésében? A neten sok lehetőséget olvastam de én mint hozzá nem értő nem állnék neki mert most még abszolúlt használható a gép meg minden csak ugye a BIOS-ba nem tudok belépni ill bóótolni sem tudok semmiről ha rendszert raknék újra... Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest