Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajonki1
csendes tag
Sziasztok !! Szeretném, ha valaki segítene. Eladtam, egy vadi új ASUS Crossblade Ranger-t 1 hét próba garival, mivel egy rendezvényen lett nyerve sajnos garancia papír nem volt hozzá. Bontatlan új alaplapról beszélünk. A vevő 1 hónap után rám írt, hogy hibás az alaplap, ami idáig tökéletesen üzemelt. Szerintem ő cseszett el valamit, és most tőlem várja gondolom a megoldást ( pénzt vissza). Ezért kérnék megerősítést, lenne egy sejtésem. A következőt írta 2 felvonásban :
1, Szia,
vásároltam tőled nemrég egy alaplapot.
Mai nappal, egy egyszerű újraindítás után nem hajlandó elfogadni a Kaverit ami benne
van.
20 éve van sz.gépem, a létező összes ismert trükköt bevetettem, de csak nem hajlandó helyesen működni.
A régi alaplapomat is elvettem, azzal szépen megy a CPU, a Ranger pedig hibakódot ad, s lényegében el sem indul, hanem 2 másodpercenként újraindul.
Van rajta hibakód kijelző, az nem ír hibát, hanem egy LED visszajelző diódám is van, egyedül az mutatja hogy a CPU-val van a gondja, s mióta nálam van azzal megy!!!
Ha legalább fizikailag hozzányúltam volna, vagy BIos- frissítést rontottam volna el, de hogy egyik percről a másikra így elmenjen, ez nekem is új.
Holnap hívom az Asus hazai szervizrészlegét, hátha én rontok el mégis valamit.
Annyi lenne a kérésem, hogy azt a garanciapapírt mégiscsak jó lenne beszerezni.
Amúgy eddig nagyon meg voltam vele elégedve, sok kis apró kellemes meglepetést okozott, tuningolni nem fogtam hozzá, alapjáraton üzemelt.2, Ma megvettem a Godavari alapú frissített Kaveri-taz AMD 7870-es Apu-t.
A történet nem változott továbbra sem hajlandó elfogadni egy APU-t sem, képet nem ad sem ezzel sem dedikált VGA-val.
Volt rajta több Bios frissítés, a legújabb is felkerült..Clear CMOS is volt, mondom amit csak tudtam megtettem,
A régi alaplapomban mindkét APU vígan üzemel, s ad képet, van BIOS, minden rendben.
Sajnos az alaplap a hibás, hiába tudok mindent csinálni rajta, még mérni is lehet feszkókat, ehhez már tényleg érteni kéne jobban
, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.
Ezen már csak egy szerviz, vagy a forgalmazóhoz visszavitel segíthet.Jelenleg már nincs több ötletem, s lehetőségem hogy tovább belemélyedjek a működésébe.
Akitől átvették a nyereményt ide tudja adni a garancialevelet?Az is lehet hogy nem is hazai forgalmazótól vették?
Kérem segítsen nekem.Mit lehet ilyenkor tenni ? Köszönök minden segítséget !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Z97I-PLUS WiFi6 + i7-4790K + 16 GB DDR3 + Intel hűtő Foxpost mehet !
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- Gigabyte B760 GAMING X DDR4 alaplap, LGA 1700 foglalat
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.