Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajonki1
csendes tag
Sziasztok !! Szeretném, ha valaki segítene. Eladtam, egy vadi új ASUS Crossblade Ranger-t 1 hét próba garival, mivel egy rendezvényen lett nyerve sajnos garancia papír nem volt hozzá. Bontatlan új alaplapról beszélünk. A vevő 1 hónap után rám írt, hogy hibás az alaplap, ami idáig tökéletesen üzemelt. Szerintem ő cseszett el valamit, és most tőlem várja gondolom a megoldást ( pénzt vissza). Ezért kérnék megerősítést, lenne egy sejtésem. A következőt írta 2 felvonásban :
1, Szia,
vásároltam tőled nemrég egy alaplapot.
Mai nappal, egy egyszerű újraindítás után nem hajlandó elfogadni a Kaverit ami benne
van.
20 éve van sz.gépem, a létező összes ismert trükköt bevetettem, de csak nem hajlandó helyesen működni.
A régi alaplapomat is elvettem, azzal szépen megy a CPU, a Ranger pedig hibakódot ad, s lényegében el sem indul, hanem 2 másodpercenként újraindul.
Van rajta hibakód kijelző, az nem ír hibát, hanem egy LED visszajelző diódám is van, egyedül az mutatja hogy a CPU-val van a gondja, s mióta nálam van azzal megy!!!
Ha legalább fizikailag hozzányúltam volna, vagy BIos- frissítést rontottam volna el, de hogy egyik percről a másikra így elmenjen, ez nekem is új.
Holnap hívom az Asus hazai szervizrészlegét, hátha én rontok el mégis valamit.
Annyi lenne a kérésem, hogy azt a garanciapapírt mégiscsak jó lenne beszerezni.
Amúgy eddig nagyon meg voltam vele elégedve, sok kis apró kellemes meglepetést okozott, tuningolni nem fogtam hozzá, alapjáraton üzemelt.2, Ma megvettem a Godavari alapú frissített Kaveri-taz AMD 7870-es Apu-t.
A történet nem változott továbbra sem hajlandó elfogadni egy APU-t sem, képet nem ad sem ezzel sem dedikált VGA-val.
Volt rajta több Bios frissítés, a legújabb is felkerült..Clear CMOS is volt, mondom amit csak tudtam megtettem,
A régi alaplapomban mindkét APU vígan üzemel, s ad képet, van BIOS, minden rendben.
Sajnos az alaplap a hibás, hiába tudok mindent csinálni rajta, még mérni is lehet feszkókat, ehhez már tényleg érteni kéne jobban
, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.
Ezen már csak egy szerviz, vagy a forgalmazóhoz visszavitel segíthet.Jelenleg már nincs több ötletem, s lehetőségem hogy tovább belemélyedjek a működésébe.
Akitől átvették a nyereményt ide tudja adni a garancialevelet?Az is lehet hogy nem is hazai forgalmazótól vették?
Kérem segítsen nekem.Mit lehet ilyenkor tenni ? Köszönök minden segítséget !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szóval nem tudom mi lehet a gondja, így hogy csak a led jelez vissza bármit is, a Q kódkijelző viszont alaphelyzetben hibamentességet mutat.