- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nem biztos, hogy ebbe a topicba tartozik a dolog, de szerintem inkább ide, mint mondjuk a billentyűzetekéhez... Tehát: barátnőmnek van egy elég régi P4-es gépe, elhatároztam, hogy mindent legyalulok róla és teszek rá neki egy friss XP-t. A gépben található alaplap egy Intel Silver Reef D845PESV, P08 BIOS volt rajta és működött is rendesen. Frissítettem sikeresen a legújabb P09-re. A gond ott kezdődött, hogy ez után két kipróbált PS/2-es billentyűzet sem működött BIOS alatt és MS-DOS indítólemezzel DOS alatt sem. Windows alatt igen, és a BIOS-ba is be lehetett lépni, de utána mintha elvágták volna. Ezzel csak az a baj, hogy így nem tudom beállítani a gépet, hogy az XP CD-ről bootoljon. Két billentyűzettel is próbáltam, még az egér portjába is bedugtam őket, de BIOS-ba lépés után csak a reset segít. Ha valaki tudna megoldást a problémámra, nagyon megköszönném, mert a gépen 10 éve ugyanaz az XP van és finoman szólva sem kielégítő élmény használni...
Előre is köszönöm!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Parfüm topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Assetto Corsa EVO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszönöm!!!