- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következő ügyben: adott egy Asus P4SD-LA alaplap,amely a régi HP Pavilion gépemben teljesített szolgálatot évekig (ebből tehát adódik,hogy a HP a saját biosával látta el a lapot és nem az origi ASUS volt benne),gondoltam egyet és leszedtem az Asus oldaláról egy bios-t hátha sikerül az USB-ről bootolás problematikáját megoldani...de az update után nem postolt az alapalap és azóta hiába próbáltam bármit (clear cmos,elem kivesz / tápot lehúz / úgy hagy 1-2 napig stb.) nem tudok hozzáférni az alaplaphoz.Tehát megtéglásodott nagy valószínűséggel,a kérdés az,hogy a mellékelt ábrán látható Winbond chip rá van forrasztva az alaplapra (ami elvileg a bios-t tárolná),tehát nem socketes..tehát nem egyszerű cserélni..mit lehet tenni ilyenkor? Hozzá lehet férni valahogy és visszatenni az eredeti bios-t vagy kuka az egész ? Köszi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c00022505
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest