- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következő ügyben: adott egy Asus P4SD-LA alaplap,amely a régi HP Pavilion gépemben teljesített szolgálatot évekig (ebből tehát adódik,hogy a HP a saját biosával látta el a lapot és nem az origi ASUS volt benne),gondoltam egyet és leszedtem az Asus oldaláról egy bios-t hátha sikerül az USB-ről bootolás problematikáját megoldani...de az update után nem postolt az alapalap és azóta hiába próbáltam bármit (clear cmos,elem kivesz / tápot lehúz / úgy hagy 1-2 napig stb.) nem tudok hozzáférni az alaplaphoz.Tehát megtéglásodott nagy valószínűséggel,a kérdés az,hogy a mellékelt ábrán látható Winbond chip rá van forrasztva az alaplapra (ami elvileg a bios-t tárolná),tehát nem socketes..tehát nem egyszerű cserélni..mit lehet tenni ilyenkor? Hozzá lehet férni valahogy és visszatenni az eredeti bios-t vagy kuka az egész ? Köszi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c00022505
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sony Ps5 konzol slim
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest