- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directivo
csendes tag
Helósztok Bios - értők !
Figyu: A következő a parám: Nem tudok belépni a biosba, munkahelyi gépről lévén szó, atomra le vagyok korlátozva, viszont szeretnék bedobni a gépbe egy "maszek" vinyót, ahol nincsenek jogosultsági paráim. Viszont hiába tolom neki az F1 - et amit kiír, nem lép be a bios-ba, hanem elkezdi tölteni a windows-t.Próbáltam már az összes jellemző billkombinációt, del, ctrl-alt-esc....stb, de nem lép be semelyikkel, hanem mintha semmit sem csinálnék, simán tölti tovább a windowst.
Tuti ez is le van korlátozva, (jelszóval nincs védve) viszont én mindenképpen szeretnék belépni a bios-ba.
Van valami ötletetek, hogy tudnám ezt kivitelezni ?
Csatolok egy képet ami a bootoláskor jelenik meg.
Köszi előre is a segítséget !http://prohardver.hu/dl/upc/2010-08/17/235029_vcrdpmjbvuaei0ee_mon.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Dualsense kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest