- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
sziasztok újra igaz kaptam már itt egy választ a problémámra de szerintem nem az a probléma .
van egy E8400 E0 wolfade procim egy EP35C-DS3R rev2.1 lapba.
a probléma az lenne hogy az E8400 hoz ahogy néztem ph-n a printscreeneket mindenkinek ott van hogy SSE4.1 nekem se cpuz se everestbe nem jelzi ezt.
itt fórumon kaptam egy olyan választ hogy frissitsek biost felmentem az alaplap gyártó oldalára és ott meg néztem a biosokat összesen 4 bios van fent hozá F1-F4 ig nekem jelenleg az F3 van fent ami mellé ez van írva
1. Support DES Advanced
2. Update CPU microcode(Support Intel Wolfdale/Yorkfield E0-stepping CPU)
szóval elvileg pont az a bios van fent amivel támogatja az én fajta tipusu procikatugyhogy gondolom én nem ez a probléma forrása hogy nem írja hogy SSE4.1 arra gondolok hogy a procival lenne valami ? mert scak pár napja van nállam ezért még érvényes rá a proba gari
de javítsatok ki ha tévedek mert tényleg ez csak egy tipp .. vagy tényleg a bios frisstés kell neki ? vállaszt előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest