Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Sziasztok
Ne haragudjatok, hogy itt is felteszem a kerdest de a masik totyikban nem kaptam valaszt es latom ez porgosebb
Es eleg fontos is lenne a dolog. Szoval
fi ut nf4 lanparty sli-dr expert alaplapom van. Ahogy megerkezett a lap akkor letoltottem egy beta bios-t (akkor meg csak ez volt)! Most szerettem volna frissiteni, de sajnos nem tudom. Letoltottem az ujabb bios-t de a WinFlash ezt irja ki:''Bios File size doesn't match with mainboard Bios'' Hogy lehetseges ez? Ezelott is WinFlash-t hasznaltam es semmi gond nem volt vele. 2005.11.25. bios van fent de az ujabb dec 07. mar nem tudom felrakni Aki tud segitsen pls.
Koszi byez
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Es eleg fontos is lenne a dolog. Szoval
fi ut nf4 lanparty sli-dr expert alaplapom van. Ahogy megerkezett a lap akkor letoltottem egy beta bios-t (akkor meg csak ez volt)! Most szerettem volna frissiteni, de sajnos nem tudom. Letoltottem az ujabb bios-t de a WinFlash ezt irja ki:''Bios File size doesn't match with mainboard Bios'' Hogy lehetseges ez? Ezelott is WinFlash-t hasznaltam es semmi gond nem volt vele. 2005.11.25. bios van fent de az ujabb dec 07. mar nem tudom felrakni Aki tud segitsen pls.