- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Chili7
őstag
Hali ! Ha már itt ez a topik, hasonló gondom van!
Segítsetek légyszi!
Egy jó nagy problémám megoldásában kérem segítségetek: Nem műxik a notim!
Azzal kezdődött, hogy beharaptam a SpyFalcon nevű kémet, csökkentett módban próbáltam írtani, mígnem egyszer nem akart elindulni csökkentett módban.
Kikapcsoltam, majd bekapcsolás után F8-ra annyit reagált, hogy kérdezte milyen módban akarom indítani, de hiába mondtam neki, h csökkentett, akár normál, nem akart elindulni a win. Mivel a kémprogit nem suikerült kiírtani, és mivel pár nappal ezelőtt csináltam egy rendszervisszaállító lemezt az aktuális rendszerbeállításokkal ( ilyen recovery ghost féle ) gondoltam, hogy erről a recoveryről visszaállítom a rendszert, ehez a BIOS-ban ezt engedélyeztem, és beállítottam, hogy a DVD-ről bootoljon. El is indult , - gondolom legyalulta a C:-t, de a visszatelepítésnél a végefelé megállt, lefagyott. Gondoltam újra az egész: kikapcs, bekapcs, de már semmit nem csinál, bekapcsolásnál megnézi, hogy mi van a DVD-ben, felpörgeti a lemezt, a winyó ledje villog néhányat, a DVD-é is, aztán kész, a monitor tök sötét ,semmi bill.kombra nem reagál a gép, nem bootol sehonnan, semmi F.. billentyű. Rátettem egy külső monitort: semmi!
Mit csináljak szerintetek?
Segítsetek légyszi! Köszi!
Bedobom egy másik topikba is bocs, ha valakit zavar!
Acer Aspire 5045wlmi
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Pl ami volt pc alaplapoknal hogy rossz bios eseten latja azert a kis fdd-t, es bebootol rola, ha meg az ember csinalt egy batch filet hogy elinduljon auto a bios frissites megfelelo parameterekkel akkor megcsinalta magatol 10 perc utan restart es ment a dolog!
De...van ilyen...csak neked EL SEM INDUL... -
hmhm
aktív tag
ez a mosoly nem volt teljesen oszinte
ezen a kovetkeztetesen en is tul vagyok mar sajna ..
esetleg valami homemade megoldas semmilyen esetben sincs? Pl ami volt pc alaplapoknal hogy rossz bios eseten latja azert a kis fdd-t, es bebootol rola, ha meg az ember csinalt egy batch filet hogy elinduljon auto a bios frissites megfelelo parameterekkel akkor megcsinalta magatol 10 perc utan restart es ment a dolog!? Igaz jelen esetben nincs kis disk...szoval nehez lenne, de akar egy optikai meghajtos megoldas? Csak azert gondolkodtam el ilyenen mert hogy a bios download oldalon van cd image bios file...mondjuk nyilvan nem ilyen esetekre talaltak ki... -
hmhm
aktív tag
szinten egy problema, k7600 a hibajelenseg ugyanez, biosfrissites kozben fagyas ennek kovetkezteben nem indul
na ilyenkor mit lehet tenni? -
Tommmy
tag
Sziasztok!
Briosfrissitésután elszállt a notebbok Azóta se kép,se hang!
Tud valaki segíteni? Hogyan lehetne visszaállítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest