Keresés

Aktív témák

• Chili7

őstag

Hali ! Ha már itt ez a topik, hasonló gondom van!

Segítsetek légyszi!
    Egy jó nagy problémám megoldásában kérem segítségetek: Nem műxik a notim!
    Azzal kezdődött, hogy beharaptam a SpyFalcon nevű kémet, csökkentett módban próbáltam írtani, mígnem egyszer nem akart elindulni csökkentett módban.
    Kikapcsoltam, majd bekapcsolás után F8-ra annyit reagált, hogy kérdezte milyen módban akarom indítani, de hiába mondtam neki, h csökkentett, akár normál, nem akart elindulni a win. Mivel a kémprogit nem suikerült kiírtani, és mivel pár nappal ezelőtt csináltam egy rendszervisszaállító lemezt az aktuális rendszerbeállításokkal ( ilyen recovery ghost féle ) gondoltam, hogy erről a recoveryről visszaállítom a rendszert, ehez a BIOS-ban ezt engedélyeztem, és beállítottam, hogy a DVD-ről bootoljon. El is indult , - gondolom legyalulta a C:-t, de a visszatelepítésnél a végefelé megállt, lefagyott. Gondoltam újra az egész: kikapcs, bekapcs, de már semmit nem csinál, bekapcsolásnál megnézi, hogy mi van a DVD-ben, felpörgeti a lemezt, a winyó ledje villog néhányat, a DVD-é is, aztán kész, a monitor tök sötét ,semmi bill.kombra nem reagál a gép, nem bootol sehonnan, semmi F.. billentyű. Rátettem egy külső monitort: semmi!
    Mit csináljak szerintetek?
    Segítsetek légyszi! Köszi!
    Bedobom egy másik topikba is bocs, ha valakit zavar!
    Acer Aspire 5045wlmi

[Szerkesztve]

Aktív témák