- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Chili7
őstag
Hali ! Ha már itt ez a topik, hasonló gondom van!
Segítsetek légyszi!
Egy jó nagy problémám megoldásában kérem segítségetek: Nem műxik a notim!
Azzal kezdődött, hogy beharaptam a SpyFalcon nevű kémet, csökkentett módban próbáltam írtani, mígnem egyszer nem akart elindulni csökkentett módban.
Kikapcsoltam, majd bekapcsolás után F8-ra annyit reagált, hogy kérdezte milyen módban akarom indítani, de hiába mondtam neki, h csökkentett, akár normál, nem akart elindulni a win. Mivel a kémprogit nem suikerült kiírtani, és mivel pár nappal ezelőtt csináltam egy rendszervisszaállító lemezt az aktuális rendszerbeállításokkal ( ilyen recovery ghost féle ) gondoltam, hogy erről a recoveryről visszaállítom a rendszert, ehez a BIOS-ban ezt engedélyeztem, és beállítottam, hogy a DVD-ről bootoljon. El is indult , - gondolom legyalulta a C:-t, de a visszatelepítésnél a végefelé megállt, lefagyott. Gondoltam újra az egész: kikapcs, bekapcs, de már semmit nem csinál, bekapcsolásnál megnézi, hogy mi van a DVD-ben, felpörgeti a lemezt, a winyó ledje villog néhányat, a DVD-é is, aztán kész, a monitor tök sötét ,semmi bill.kombra nem reagál a gép, nem bootol sehonnan, semmi F.. billentyű. Rátettem egy külső monitort: semmi!
Mit csináljak szerintetek?
Segítsetek légyszi! Köszi!
Bedobom egy másik topikba is bocs, ha valakit zavar!
Acer Aspire 5045wlmi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest