- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
MrDerekas #3712 üzenetére
Szerintem mivel ez a menü az eredeti bios-ban nem volt engedélyezve, ezért nem is működik (nem lett megírva).
Csak érzésre tudom mondani, hogy semmi változást nem látok/hallok, miközben a proci 40°C fölött van, nagyon halkan megy a venti.
Az utolsó mondatod nem értem, tudnék valahogy venti vezérlést írni/programozni? (sajnos ennyire nem vagyok pro)
-
ArthurShelby
addikt
válasz
MrDerekas #3710 üzenetére
A Low Fan Speed Temperature-t levittem 40°C-ra, a Low Fan Speed értékét pedig felvittem 99-re, de nem látok sajnos semmi változást.
Ez egy moddolt bios (a whitelist miatt), de engedélyezve lett benne pár menü funkció ("WL removed, Menu unlocked") is. Lehet akkor ezért nem működik?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
fiesta14 #3701 üzenetére
Eredetileg ezt floppyval kéne, de szerintem megy bootolható pendrive-val is.
De a readme fájlban, és itt is le van írva angolul, hogy mit kell tenni.1. Bootolható floppy (jelen esetben pendrive készítése) [link]
2. Bios letöltése, kicsomagolása, és pendrive-ra másolása
3. Számítógép kikapcsolása, pendrive-ról bootolás
4. írd be: ASRUBIOS P4V88p_1.70 (enter)
5. 6, 6... -
ArthurShelby
addikt
Hali!
Laptopoknál bios moddal, nonwhitelist bios-szal, advanced tab unlock-kal van valakinek tapasztalata?
Olvastam, hogy már sok laptopnál az újabbak már "rewrite protected"-ek (a lenovo z500-am még nem, a z510 már igen), ilyenkor egy HW SPI programmer kell (CH341A programmer + SOIC8 SOP8 test clip), amivel így lehet újraírni a bios-t.
Valaki benne van/tapasztalt már a témában?Szerk: Ez a programmer routerek CFE programozásához is jó?
Szek2: Látom páran hardveraprón csinálnak bios írást. Nem szeretném elvenni a munkájuk, csupán csak a tudásra éhezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asrock B760M PRO RS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged