- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
ArthurShelby #3713 üzenetére
Akkor csak a gyári beállítás van rá sajna.
Na igen, arra céloztam, hogy ha magát a biost tudod szerkeszteni, akkor megoldható, de nem egy snassz karakter átírás persze. Kísérletezni nem szabad vele, inkább engedd el. -
MrDerekas
addikt
válasz
ArthurShelby #3711 üzenetére
A moddolt bios oka lehet a nem megfelelő működésnek. Aztán lehet maga az eredeti bios ilyen trén van megírva. Egyébként tuti, hogy nem változik semmi vagy csak érzésre? Ha a zsigeredben van érdemes lehet ránézni a bios állományra és akár egy új ventivezérlést beállítani/írni (hűtési görbét).
-
MrDerekas
addikt
válasz
ArthurShelby #3709 üzenetére
A Low Fan Speed Temperature értékét vidd lejjebb, illetve a Low Fan Speed értékét is emelheted.
-
fiesta14
tag
válasz
ArthurShelby #3704 üzenetére
Na ez durva kör volt mint kiderült 3 helyen is hibázott a dolog.
ma ujra formáztam Rufus-sal a pendrive-t és nem indul az istenért sem.. (tegnap még ment) bios alapra vissza semmi, usb boot engedve ,semmi. tegnap jó ma meg nem? ok ujra formáz a pendrive.. ugyan az.....ezt 4x egymás után.. majd nagyon alaposan a linkedet elolvasva és lépésről lépésre,,, és látom ám hogy átverés van rendesen. a Rufus alapból Fat formázást indít (oda is irja hogy ez megy alapból) de a leirás szerint Fat32 kell ...lebukott!!! átállítom ,formáz, felmásol a megfelelő bios,fut a másik géphez.
de ugyan az fogad no media.....
Itt elgurult a gyógyszerem...
akkor bios sokadszor vissza alapra de ugyan az :no media....
(itt hozzá tenném mindent lehúztam az alaplapról cd,hdd mindent, csak ram ,proci és a vga) még azt is azt raktam be amivel "tegnap még ment"
igy nem tudott csak usb bootolást. de valamiért villog a pendrive led jelzése hogy olvassa de utána kialszik és ...No media...
Állitottam még IDE-PCI ...stb.. de ugyan az.Raid na és valahol itt kutya kiás...
Pontosan már nem is tudom de valamit itt átkapcsoltam Talán alapból a nonRAID/RAID kapcsolót és BEOLVASTA
ez után beírtam ahogy kell a _ és a . is a megfelelő helyre és??? PLEASE WAIT.....
és kis szünet... majd a felirat: indítsam újra..Köszönöm a türelmet és főleg a segitséget.
-
fiesta14
tag
válasz
ArthurShelby #3704 üzenetére
ÖÖÖÖÖöööö
lehet.. mert én a _ egy szóköznek vettem. de lehet hogy ez hiba volt?
-
fiesta14
tag
válasz
ArthurShelby #3702 üzenetére
ezt tettem el is jutok addig hogy enter. de utána nem csinálja hanem hiba üzenet.
-
mate1396
tag
válasz
ArthurShelby #3699 üzenetére
Köszi a tippet, sajnos ezel a módszerrel nem működött. De találtam egy USB Flash Drive Format Tool Pro nevezetű programot amivel már simán ment minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest