- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiesta14
tag
válasz
ArthurShelby #3704 üzenetére
Na ez durva kör volt mint kiderült 3 helyen is hibázott a dolog.
ma ujra formáztam Rufus-sal a pendrive-t és nem indul az istenért sem.. (tegnap még ment) bios alapra vissza semmi, usb boot engedve ,semmi. tegnap jó ma meg nem? ok ujra formáz a pendrive.. ugyan az.....ezt 4x egymás után.. majd nagyon alaposan a linkedet elolvasva és lépésről lépésre,,, és látom ám hogy átverés van rendesen. a Rufus alapból Fat formázást indít (oda is irja hogy ez megy alapból) de a leirás szerint Fat32 kell ...lebukott!!! átállítom ,formáz, felmásol a megfelelő bios,fut a másik géphez.
de ugyan az fogad no media.....
Itt elgurult a gyógyszerem...
akkor bios sokadszor vissza alapra de ugyan az :no media....
(itt hozzá tenném mindent lehúztam az alaplapról cd,hdd mindent, csak ram ,proci és a vga) még azt is azt raktam be amivel "tegnap még ment"
igy nem tudott csak usb bootolást. de valamiért villog a pendrive led jelzése hogy olvassa de utána kialszik és ...No media...
Állitottam még IDE-PCI ...stb.. de ugyan az.Raid na és valahol itt kutya kiás...
Pontosan már nem is tudom de valamit itt átkapcsoltam Talán alapból a nonRAID/RAID kapcsolót és BEOLVASTA
ez után beírtam ahogy kell a _ és a . is a megfelelő helyre és??? PLEASE WAIT.....
és kis szünet... majd a felirat: indítsam újra..Köszönöm a türelmet és főleg a segitséget.
-
fiesta14
tag
válasz
ArthurShelby #3704 üzenetére
ÖÖÖÖÖöööö
lehet.. mert én a _ egy szóköznek vettem. de lehet hogy ez hiba volt?
-
fiesta14
tag
válasz
ArthurShelby #3702 üzenetére
ezt tettem el is jutok addig hogy enter. de utána nem csinálja hanem hiba üzenet.
-
fiesta14
tag
Üdv! rég jártam itt de most visszahozott egy dolog. Történetesen egy Asrock alaplap régi p4 (P4V88+) alaplap gondoltam frissitem a biost de hogy? ugyan is a mostani biosban (1.20) nincs ez a lehetőség . vagy csak én nem találom. gondoltam akkor valami progival . rufus progival megformáztam egy pendrive-t és felmásoltam a legujjabb (1.70) biiost.
be is tölt de amikor beirom a parancsot hogy (ASRUBIOS P4V88p 170 akkor az 1 perc türelmi idő és a kész felirat helyett azonnal egy lista jön elő hogy ha lenyomom az L,Q,H.G.J stb gombokat mi fog történni. vagy valamit nem jól csinálok vagy ezeel nem tudom rátenni erre a lapra ezt a biost.
Itt jönnétek TI a megoldásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged