- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
PH-User #2754 üzenetére
kis segítség: [link] ill. [link]
Ahogy Outlander is írta, először is egy bootolható dos médiára van szükséged, az awdflash-nak (ezek szerint, de nem néztem utána) egy dos környezet kell .
Ha ez megvan, akkor jön maga a flash (a .zip-ből): legegyszerűbb a winyóra másolnod a tartalmát, majd dosban a mappába navigálva egyszerűen a start.bat-ot elindítani.
(Megjegyzem, ha ennyire nem megy, nem garantált a siker, és sikertelenségnél lesz egy agyhalott lapod.)Amúgy, ha találsz megfelelő flashert win(?) alá, akkor a start.bat
echo Starting Bios-Flash...
AWDFLASH 1201.BIN /py /sn /cc /wb /e
:endszerint a biosod bináris állománya a 1201.bin...
A hiren's amúgy egy "ultimate (prepared) bootable (dos) media" (is).
-
Outlander
addikt
válasz
PH-User #2752 üzenetére
dvd meg cd-vel sem fog működni.... miért is működne?
Nem tartalmaz semmilyen rendszerindító exe-t, maga a dosos flashelő és a flash fájl van csak.Másold fel a c meghajtó gyökér könyvtárba a két fájlt... indíts el egy dos-t , mondjuk hiren boot cd-vel.. és válaszd ki a c:-ről az awdflash és az utasításnak megfelelően futtasd.
-
Outlander
addikt
válasz
PH-User #2748 üzenetére
Pedig, én fogtam letöltöttem és kicsomagoltam.
De tessék... a kicsomagoltat bezippeltem, talán azzal elboldogulsz.
Ötezer lesz!
-
válasz
PH-User #1206 üzenetére
Hali!
Ezek szerint akkor már megszünt a korábbi hibajelenség? (BIOS ROM checksum error)
Ha csak egy floppy-t nem tudsz formázni, akkor próbálkozz többel.
Egyet sem sikerül, akkor annak több oka lehet. A legtöbször fordíva van a floppy adatkébel rádugva a floppy meghajtóra, vagy ha olyan az adatkábel, amin több csatlakozó is van, akkor a nem megfelelőt dugtad rá. Ilyenkor van ez a hiba meg az hogy nem is olvas a meghajtó.Fire.
-
válasz
PH-User #1202 üzenetére
Hali!
"ma össze akartam rakni...." lehet, hogy csak sokat állt a lap?
Próbáld azt az egyszerű módszert, hogy bemész a biosba, LOAD DEFAULTS vagy LOAD OPTIMAL SETTINGs vagy hasonló, mented a biost újraindít.
Ha esetleg ezután is ez a hiba fogad (BIOS ROM Checksum error), akkor szedd ki az elemet és mérd meg hogy mekkora a feszültsége.
(lehet, hogy a hosszú állás után, mivel nem volt fesz alatt, egyszerűen lemerült)
Ha ez a gond, akkor egy elemcsere is megoldhatja a gondotElöször tehát próbáld meg a fent leírtakat, aztán meglátjuk...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest