Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Nem megy sajnos, azonnal azt csináltam, de igazából nincs mire visszaállnia. Lehet, hogy a gyári frissítés volt hibás? Izgultam nagyon, egy usb-s floppyra tettem mindent (rawrite-tal kiírva az image-et, mert végül cd-ről nem bootolt be), erre még rá kellett másolni a bios.rom file-t és freedos-t betöltve szépen végigment, kb. 3 perc alatt. Reboot és csak villog az előlapon az egyik led, annyi sem jön már vissza, mint az első sikertelen frissítés után. Utánanézegettem kicsit és van 1-2 hajmeresztő megoldás, de az első kör az lesz, hogy egy ugyanilyen gépnek lementem a biosát. Lehet, hogy eleve azzal kellett volna kezdenem. Na mindegy, nem nyavajgok, jövő héten nekiesek újból. Köszi mindent :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi