Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
A gép elindul... de betegen.
Az xp-t valamiért nem engedi felarkni, de ezt még próbálgatom...( meg a 98-at ismegpróbálom)
A manualjában, 600-850-ig támogatja a duront, és 1200-ig az athlont, gyári biossal. Gondolom, mivel ez 1100-es duron, ezért csak athlonnak ismeri fel.(mint írtam azt is 5X100-on)
Másik biost még nem hegesztgettem rá, mer nem tudom mivel másabb a rev1.3, mint az enyém...(de hogy lehet az hogy a gyártónál nincs ilyen változatú lap???)
Megy vele a gép, bár furcsán... a biosban, ha állítok valamit, akkor lefagyizik, és cmos-t kell törölni. De tegnap este tudtam úgy állítani, hogy ne fagyjon le.
És gondolom, mivel más típusról származó biost akarok ráírni, ezért nagyobb az esély hogy elcsesződik... Ezért kellene nekem jobban tudni, hogy mi a teendő, hogy lehet visszamenteni a régi biost, mert a krónikák arról szólnak, hogy mentsd le ha elromlik legyen mivel visszamásolni, de azt már homály fedi hogy hogy...
(Nem tudom mi volt az elődje) Ez miért fontos?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi