- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
válasz
Printszkrín #101 üzenetére
A gép elindul... de betegen.
Az xp-t valamiért nem engedi felarkni, de ezt még próbálgatom...( meg a 98-at ismegpróbálom)
A manualjában, 600-850-ig támogatja a duront, és 1200-ig az athlont, gyári biossal. Gondolom, mivel ez 1100-es duron, ezért csak athlonnak ismeri fel.(mint írtam azt is 5X100-on)
Másik biost még nem hegesztgettem rá, mer nem tudom mivel másabb a rev1.3, mint az enyém...(de hogy lehet az hogy a gyártónál nincs ilyen változatú lap???)
Megy vele a gép, bár furcsán... a biosban, ha állítok valamit, akkor lefagyizik, és cmos-t kell törölni. De tegnap este tudtam úgy állítani, hogy ne fagyjon le.
És gondolom, mivel más típusról származó biost akarok ráírni, ezért nagyobb az esély hogy elcsesződik... Ezért kellene nekem jobban tudni, hogy mi a teendő, hogy lehet visszamenteni a régi biost, mert a krónikák arról szólnak, hogy mentsd le ha elromlik legyen mivel visszamásolni, de azt már homály fedi hogy hogy...
(Nem tudom mi volt az elődje) Ez miért fontos?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest