Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. adott egy t570-es lenovo, ami ahogy bejön a lenovo logó ki is kapcsol, bios hibás vélhetően. szeretném pendrive-ról flashelni. Recovery Bios Update-t csinálni.
Hp-nál tudom mi a metódus, ennél valahogy nem akaródzik pendrive-ról frissíteni. Van bin file-om is. amit eddig csináltam:
1. Válasszuk le a hálózati tápellátást és a fő rendszer akkumulátorát.
2. Húzza ki a CMOS akkumulátort
3. Tartsa nyomva a bekapcsoló gombot legalább 20 másodpercig
4. Csatlakoztassa vissza a CMOS tápcsatlakozót (nem a rendszer akkumulátorát)
5. Helyezze a tollmeghajtót az USB 2.0 nyílásba a hálózati aljzat segítségével.
6. Tartsa lenyomva az Fn + R gombokat, még nem szabad elengedni.
7. csatlakoztassa a váltóáramot (csak)Tartsa nyomva az Fn + R gombot. Néhány másodperc múlva kikapcsol, majd újra bekapcsol. Körülbelül 5–10 másodperccel a második bekapcsolás után a fájl megkeresi a flash meghajtón. A flash meghajtón világít, vagy a laptop IO aktivitásjelzőjével. Amint látod, hogy a lámpák villognak, engedje el az Fn + R gombokat.
Nem kezdi el a pendrive-ot olvasni. Lehet van valami trükk, pl bios file elnevezés.. stb, csak én nem találom a leírást.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest