-
Mobilarena
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #4069 üzenetére
Szerintem bejelentik az 5. részt, mely a Persona 5 látványvilágával készül majd. PS2 idejében is ez volt, kb összes Atlus játék ugyanúgy nézett ki, cserébe sok volt és változatosak. Most hogy a Persona 5 miatt elkészültek szinte az összes szokásos démon modellel fullHD konzolokra, jöhetnek sorba a játékok
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #2509 üzenetére
Igazából abban bízom, hogy a Splatoon sikere nyomán, amit egy viszonylag fiatal csapat készített a Nintendo-n belül, nagyon teret kapnak majd az ilyen projektek a cégnél. Ha minden igaz többet vettek ebből Japánban, mint a Mario 3D World-ből. Szóval az NX mellé kell nyitócímnek a Splatoon 2.
-
ldave
Topikgazda
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #1217 üzenetére
Az iPhone diagram annyiban csalóka, hogy worldwide, azaz nem csak a japán piac van rajta - és nagyon sokáig, sőt, még most is, az iPhone Az okosotelefon arrafele. Az Apple csak a japánokból meg tudna élni elég rendesen, ott sokáig nem is volt érdemi konkurencia és valahogy a hazait se vették inkább (Sony), mert... mert az iPhone köröket vert mind minőségben, mind szolgáltatásban, és ott egy telefon ára valamivel kevésbé reveláns, mint mondjuk idehaza.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ldave
Topikgazda
-
ldave
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #1211 üzenetére
Arról kéne valami infó, hogy a teljes játékipar bevélete miként alakult (kézi- és asztaki konzol, mobil és tablet, böngésző) az elmúlt években, mert szerintem valószínüleg növekszik az, csak a nem a hagyományos platformokon.
-
Totheground
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #1209 üzenetére
Uborkaszezon van.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gabor343
tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7 üzenetére
Sajnos nem talált, mert a körökre osztott harcot még jobban nem szeretem, akkor már inkább ez a "legősibb-típusú" harc legyen.
Amúgy bevallom hogy én legjobban az akciórpg és a hack&slash(pl Diablo) típusú harcot szeretem, de igazából bármi jöhet ami nem az időhúzásra megy és nem fullad unalomba elég hamar.
ldave:
Jah az újabb final fantasyk már kezdenek ebbe az irányba menni, ezért is tetszettek jobban.
Azért nem kell minden jrpgnek ebbe az irányba menni, de ha a pályafelépítést újradolgoznák kicsit nagyobb nyílt terekre és nem lenne az a külön "arénás" harc, hanem az eredeti helyen harcolnának már az is nagy fejlődés lenne. Meg végre leanimálhatnák az egész csapatot ahogy mennek együtt és nem csak a főkarakter rohangálna egyedül és a többiek meg csak harcnál jönnének elő.
Egy így megcsinált játék egy jó történettel szerintem nagy siker lehetne nyugaton is.
Majd ha elkezdenek PS4-re és XBone-ra fejleszteni akkor talán lesz változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...