- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
wintervision #10074 üzenetére
Nezd azert mondtam en is, hogy szerintem az a chip lehet halott. De ram is meg mindig. Az esetek 90%-ban nem forrasztas hiba van.
Figyelem, figyelem. Kozerdeku hulyeseg.
Valaki linkelt anno egy videot amin a Kinai elvtars a laba kozott egy tuzes valamin mokolta le a BGA chipeket a laprol. NEM talalom. Segitsetek. -
zorroka74
csendes tag
válasz
wintervision #10031 üzenetére
Én pár hete csináltam meg egy Ilyen G5-öt, azt hittem gpus, ujragolyózta, kicseréltem, ugyanilyen volt, de a hűtőborda felőli oldalon az egyik ram volt a hibás,igy az is lehet nálad a gond.
-
válasz
GPU rambus hiba. Egy langyos lepkefingtól is képes degradálódni.
Ugyanezzel szopok én is; ha találok valahol ebbe a kotványba GPU-t akkor szólok neked is. -
ielektros
senior tag
válasz
reflow. ha mukodik akkor uccu neki vadassz egy jo chipet valahol. eleg oreg masina. G5 mar tenyleg regen volt. sokat nem eri meg vele szenvedni. De az ATi GPU lesz a ludas.
-
ielektros
senior tag
válasz
wintervision #10029 üzenetére
Nezd szerintem egy reflow nem art neki de erzesem szerint halott chip. Ez a kondi ki-be tema arthatott a romoknak ha valamelyiket sikerult sokkolnod egy faja statikus kisulessel. De szerintem egy reflow aztan ha mukodik akkor ez van. Megy amig megy. Az a nyavaja GPU marha erzekeny allat. Az a fizikai stressz amit kapott (meg ha jol csinaltad is) lehet, hogy eleg volt neki es most itt a vege. Ennek ellene a kockasodas furcsa cucc. Nekem nem GPU-ra utal.
Gliga mit mondasz erre? En azt, hogy meg egy Jäger. Kedd van vagy mi
-
ielektros
senior tag
válasz
wintervision #10023 üzenetére
ATi chipekkel ezzel is voltak hibak hegyekben. Azert egy nvram, set-defaults, reset-all -t csinalnek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest