Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ielektros #13544 üzenetére
Huh! Nagyon elbeszéltünk egymás mellett. Fel nem merült bennem, hogy Neked de jó, meg de könnyű, meg kolbászból van a kerítés...
Lett volna rá lehetőségem, hogy kimenjek, még Te is segítettél volnaDe nem mentem, mert tisztában vagyok a kinti nehézségekkel, meg még ha megy is a bolt rendesen akkor is "aussi" fogsz maradni amíg élsz.
A német bürokráciát meg tényleg semmi sem múlja felül (illetve alul) horror lehet ami kint megy, de legalább annyiban szerencsésebb a történet, hogy ott le vannak rendesen fektetve a szabályok és nincsen mismásolás...
Szó sincs arról, hogy kint más lenne az aki eleve olyan ember, hogy az eBay-es 100€-s MBP-re majd azt hiszi, hogy 50€-ból majd meglesz és nagy király majd ha 400-ért elmegy. Ez egy külön állatfaj, a seftesek... Az ilyen olcsó jánosokat eleve elhajtom én is, csak a probléma van velük, mert nem az elvégzett munkával van a baj, hanem a hozzáállásukkal.
Amire rá akartam világítani, hogy itthon ahol azért más a morál jelentősebben (prolibbak az emberek) jobban van igény a taknyolásra, mókolásra, makkforrasztásra... Vagy legyen fillérekből megjavítva, vagy kidobja és nyom egy Cetelemet az Ócskányban
Szóval tőlem nem fogsz irigykedő levelet kapni, mert tudom, hogy brutál szopás van kint, hogy egyáltalán megteremtsd az egzisztenciádat és ne az utolsó tróger legyél a sorban...
Egyébként mikor jössz Ungarn? Kéne egy kis vesemosás
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest