- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annál láthatólag többet, mint te amennyi tisztességesen karban tartott Windows-t...
Bocs, de el nem tudom képzelni, hogy egy friss win telepítés + driverek + update után mégis mi a f@szt kellene csinálnom még, hogy szerinted jól karban tartott legyen. Ja és pont ugyanezt csinálom Linuxon is. Ellenben te azt állítod, hogy én vagyok béna, mert a saját gépemen a Win szubjektívan és objektívan is jobban terheli a rendszert mint a Linux. Amit nem értek, miért fáj ez neked? Ez az elmúlt majdnem 20 évben - amióta dualboot-osak a gépeim - így volt. Talán az Xp volt kivétel. De ott nLite-tal csináltam telepítőt. Futtassak a háttérben pár virtuális gépet, csakhogy neked legyen igazad? Nem fura, hogy jobban tudod mi történik a gépemen mint én?! Kicsit magadba szállhatnál. Nem kell válaszolnod. Azt sem értem minek kellett hozzászólnod. Egyértelműen nem neked szántam, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már muszáj megvásárolni az operációs rendszert a Windows 7 és 8 licenceket birtoklóknak.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest