- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Juhaszatti #156 üzenetére
Vannak ilyenek. Tudnák is neveket mondani, aki egyedül viszik a csatornájukat. El is tünnek gyorsan. Nincs feliratkozójuk, nincs nézettségük. Ergo nincs kifizetésük. Mert ők is a könnyen megkereshető pénzért jöttek. Ne legyünk naívak. Ilyen hogy FreedyD a Rossz PC játékok sorozattal igazi kuriózum volt. Ő tényleg nem a pénzért csinálta. Ahogy bejött ez az elkurvulás meg is mondta, hogy ő ezt ebben a formában tovább nem tudja csinálni. Plusz persze magánéleti dolgok is közbe jöttek.
-
Nem feltétlenül szükséges a szakmai diploma, ha valaki tehetséges. Itt is pl. rengeteg tehetséges fórumtárs ír remekebbnél remekebb cikkeket.
Az igaz problémát a Youtube/TikTok társaiban látom. Amíg valami tech óriás fizet a kattintásokért, nézettségért, addig ezek a pénzéhes tartalmak lesznek.
Nem kell fizetni a tartalmakért a Google-nek a YT-n egyből letisztul, hogy akkor ki az aki elhivatott tartalomgyártó és komolyan gondolja.
Persze menne a mokorgás, mert Észak Amerikában, Indiában a fiatalok nagy része ebből él. Nehogy már dolgozni kelljen.nubreed : Ilyen nem fog megtörténni. Kitörne a parasztgyalázat. Fentebb írtam. Majd elkezdik ezek a influenszereknek nevezett valamik még aktívabban Ai-t használni és a szarból fost csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, fenntarthatatlan az újságírás. A nyomtatott már halott, az online haldoklik. De azért ne nevezzen már újságíróknak YT nyíkhajokat. Alapból elvtelenek szinte összes fenn. Szakmai újságírás legkisebb szikrája sincs meg bennük. 2 forintért az anyjukat is eladják. Hát igen, sok probléma van.
-
-
-
Szégyenérzetem nekem van, hogy ezeket az emberkéket újságíróknak nevezed. Az újságíró tanul, főiskolát végez, képzi magát. Nézzük meg mit jelent a szó : Az a személy, aki sajtóterméknek anyagot ír, információt gyüjt, szerkeszt, és az azokból készült cikket a nyilvánoság számára megossza. Youtube egy hírportál? Sajtótermék? A Youtubeon ezek vélemény huszárok és megmondó emberek Ha arra kapnának szponzorációt, hogy húzzák le X cégnek a termékét, akkor megteszik.
-
-
Ne már! Szeretem a tesztjeiket. Minöségi munkák voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest