- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Ezt sajnálom, de köszönöm a visszajelzést.
Vhiktor (tökéletes kép) egyébként első osztályú tévés teszteket készít a YT-ra. Nem tudom, hogy esetleg egy együttműködés benn lehet-e a pakliban. Hogy kiteszitek egy rövid írás kíséretében az AV rovatban, és mindenkinél nőne a látogatottság. -
PTM
aktív tag
Nekem is az volt a legfőbb előny, ill. volt valaki, akit egy időben rejtettem is, de őt közben kitiltották. Most mennek a reklámok, én nem blokkolom őket. Ha az audio-video részleg egy kicsit rendbe lenne szedve, akkor még lehet, hogy fizetnék újra. Engem elsősorban az a terület érdekel.
-
PTM
aktív tag
Hát, az előző, amúgy prémium useremmel rendszeresen írtam az elefant-cikkek alá, hogy milyen gondok vannak (gyakorlatilag egy arculküöpéssel érnek fel). Aztán több év után ezen a ponton feladtam, eszem ágában nincs újra fiztetni. Sőt, ha eladtam az aktuális dolgaimat, akkor ezt a usert is törlöm.
-
PTM
aktív tag
Némi alapismerettel már olyan nagyokat nem is lehet szerintem tévedni. Én még építek gépet, de alig követem a dolgokat, mégis év elején munka előtt egy reggel összekattintgattam az új ITX konfigot. Hasít is rendesen, elég klassz cucc lett.
De egyetértek, hogy sok embert nem is érdekelnek ezek a dolgok, már a mobil a menő.
-
PTM
aktív tag
Több olyan véleményt látok, miszerint az Anandtech már akkor megtört, amikor Anand 10 évvel ezelőtt elhagyta, Andrei és Ian távozása pedig nagyjából az utolsó szög volt a koporsóban.
Őszintén szólva én ezekből semmit nem érzékelek, régóta nem nekem szólnak az ilyen oldalak. Esetleg a konklúziót átpörgetem érdeklődésből, vagy ha vásárlás előtt feldobja adott tesztet a kereső.
Azért sajnálom, hogy ők is ide jutottak, nagy név volt az Anandtech.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest