- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Aztán bízzunk benne, hogy tényleg így van, mert a média tudtommal nem szokott a nyereséges ágazatok közé tartozni. Előbb-utóbb valaki beteszi a lábát egy zsák pénzzel, majd a háttérből keveri a paklit. Ha a GN-nél nincs ilyen, az igen érdekes, mert szerintem már ennél jóval kisebb csatornákat is megkörnyékeznek a szponzorok, a nagy hardvergyártó cégek.
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Igen alapvetően ebben jók, én ezért tartom minőség újságírói hozzáállásnak, amit csinálnak, mert tudnak hatni a gyártókra, s nem félnek attól, hogy emiatt nem kapnak tesztre ezután semmit. Nyilván a klasszikus mélyvizes tartalomban nem jók, Tech Jesus Steve szakmailag nem expert, hanem kb átlagos.
Nem alaptalan, öncélú fikázást tolnak, hanem van benne konstruktivitás is, persze nyilván én se értek velük mindenben egyet. Több ilyen kéne, többféle véleménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest