- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
én azt nem értem, hogy a Corning miért nem gyárt edzett üveg kijelzővédőt (nem vagyok hajlandó üvegfóliának hívni, mert az fából vaskarika).
aztán mindenki eldönthetné, hogy neki a karcállóság kell (Gorilla Glass 1-2, talán még a 3), vagy inkább a rugalmasság (összes többi). -
MC Pite
veterán
"Nincs olyan ember a környezetemben - magamat is beleértve - akinek ne lenne betörve valamelyik oldal a telefonján."
De akkor miért nem használtok tokot? Rendes tokot. Igen, eltakarja a telót részben.Engem kurván zavar a törött telefon, a tok meg nem (főleg hogy átlátszók), sőt.
-
jereti
tag
Egyetértek veled. És épp ezért vettem S20 FE-t. Szeretnék prémium fogást, persze, de mivel muszáj tokba tenni, mert nekem is esett ki telefon a betonra, hiába próbáltam figyelni, megfelel a műanyag hátlap is. Elől meg ott a wishről 3-as csomagban vett üvegfólia. Nem tudok ennél jobb megoldást
-
ujvendeg
tag
Kedves Medve8BP! Egy mégoly csendes, egykori mérnöknek is, aki jóideje felhagytam ezzel a szakmával, muszáj a szaktárshoz szólnom.
Azt írja ön, továbbá valamennyi ismerőse töri a telefonokat, ellenszer: nem üvegborítású telefont kellene önöknek használniuk. Ha egy ún. prémium-telefon - ami csupán egy közkeletű kifejezés, semmi egyéb - nem üveg elől-hátul: sikoltoznak, ha meg üveg, lám, a tulajdonosok nem tudnak bánni az ilyen készülékkel.
Annyiban igaza van, a Corning minden szezonra a legjobbat ígéri - de kérdem: a mobilgyártók a méregdrága telefonjaikról nem ezt szajkózzák újra és újra, most pl. Szent Grálként várnak egyesek a Samsung S23-as sorozatra, és nem családra. És az S24?? - vajon nem arról fog-e fél évig hadoválni a gyártó, hogy lepipálták az S23-at? És igaz lesz? No, látja!
Külön gratulálok, hogy ön és társasága megengedheti magának, hogy gyakorta vásároljon félmilliónál drágább telefont, megvehetik talán azt az egyetlen ipari terméket, ami a világ leggyorsabban avuló terméke. (Egy ujjamon meg tudnám számolni ezek közül, melyik egyedi és esztétikus dizájn. A dizájn egyébként nem képes sem kulturált lenni, sem ennek az ellenkezője, ez jelentéstani fából vaskarika.)
Végül: ordító - hogy finom legyek - információhiány, hogy a szilikon az műanyag ürülék. Nagyot téved. Egyes telefonokhoz nálunk is kapható (nem is egyféle) keménységű, hosszú évekig alaktartó, nem sárguló, biztonságosabb szilikon alapú anyagból készült átlátszó tok, ami megtartja a telefon egyediségét, és ötvenszer nagyobb védelmet ad néhány ún. ütésálló, színes toknál. De ha itthon nem kap - két hét alatt az EU-ból is rendelhet. -
Ricardo
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Gorilla Glass védi a Samsung közelgő csúcskészülékeit.
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest