- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Más nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem csúnya egy ilyen átlátszó tok is, a telefon design lényege veszik el. Ráadásul a kijelzőt pont nem igazán védi továbbra sem. A sima fóliák rontják a használhatóságot és legfeljebb csak a karcoktól védenek... üvegfólia talán véd a leeséstől is és használható, de régebben a hajlított szélű kijelzőkre nem igazán volt (azt nem tudom mostanába vannak-e jók). Ha meg tízévente egyszer netán leesne és cserélni kell kijelzőt, vagy hátlapot, akkor nem fog a földhöz vágni a csere.
(Egyébként ha olyan helyre megyek, ahol por vagy mocsok van és muszáj lerakni a telefont, akkor én is rádobok egy tokot)#26 Mustaros: igen, mondjuk azért az S6e vagy S7e amikor az elsők között megjelent a brutál lekerekítéssel, kurva jól nézett ki. Olyan ez, mint az optikai tuning a kocsin; értelme nem sok, de van akinek tetszik... könnyebben sérül és olyankor meg fizetni kell...
-
Amikor először volt full üveg, lekerekített kijelzős telefonom, az első nap sikerült ráejteni valamire és berepedt a kijelző. Másnap csere, benyeltem, ez van. Azóta x éve, tok nélkül hordva soha semmi baj nem volt, vigyázok rá. De szerintem sokan az első ilyen esetkor szembesülnek, hogy mennyi egy kijelző csere, és inkább használják tovább, mert sajnálják rá a pénzt.
Amúgy meg vannak olyan élethelyzetek, amikor az ember siet, kapkod, leterhelt, hibázik és nem tud figyelni a dolgaira, aztán olyankor jön mindig a baj... -
Azért az igazán csúcs régen is drága volt, a középkategória meg ma sem annyira vészes (ettől a mostani hirtelen drágulástól tekintsünk el egy pillanatra, az nem a mobilgyártók hibája). Csúcskategóriában régen se nagyon volt divat a cserélhető előlap emlékeim szerint, bár biztos volt rá pár példa.
Engem ami inkább zavar az, hogy a csúcskategóriában belassult a fejlődés, de ennek ellenére az igazán hasznos funkciók meg valahogy mégsem szivárognak le a középkategóriába. Lásd pl a vezetéknélküli töltést, vagy a vízállóságot, de akár ott vannak az S Ultrák jobb kamerái, amiket simán berakhatnának már a sima S+-ba is. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Gorilla Glass védi a Samsung közelgő csúcskészülékeit.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen autót vegyek?
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Padavan firmware
- Telekom mobilszolgáltatások
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest