Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Van most About You-nál bármilyen kupon, ami működik az alkalmazáson belül?
Mert van 1-2 20%-os kuponom, de azt csak a weboldal fogadja el, az applikáció visszadobja. De a weboldalon meg ugye nincs BlackFriday előakció. -
TBT
addikt
válasz
DeFranco #14606 üzenetére
Köszönöm!
Itt két teljesen különböző termékről van szó (nyilván 2 külön eredeti csomagban és dokumentumokkal). A weboldal a visszaküldéskor és az e-mailben is egy csomagszámot küldtek mindkettőre, illetve az oldal írta, hogy ha több cuccom van, akkor beletehetem egy kartondobozba is (gondolom ha van cipő vagy olyan termék). De ma a futár 2 külön csomagot keresett, illetve az alkalmazásban is 2 külön csomagszámot látok már a termékek visszaküldésénél. Kissé meglepődtem, talán nem lesz belőle probléma. De, legfeljebb írok majd az ügyfélszolgálatnak, hogy a csomagomban 2 külön termék lesz.
-
TBT
addikt
About You-nál ha 2 ruhát szeretnék visszaküldeni, akkor azokat becsomagolhatom egy csomagba is?
Visszaküldésnél mindkettőre ugyanazt a csomagszámot adta a rendszer, de a futár már 2 külön csomagként kereste őket.
(Nyilván azt ragasztottam rá, amit először a rendszer adott - a másikról nem is tudtam.)
Remélhetőleg nem lesz probléma belőle. -
TBT
addikt
About You-nál jelezhetem valahogy, ha (több helyen is) sérült árut küldtek vagy csak simán küldjem vissza, mintha "nem tetszene"?
-
TBT
addikt
Pár napig érvényes, többször használatos 20%-os kedvezményre jogosító About You kupon:
CS-AYRA42 -
TBT
addikt
válasz
anonymus89 #13957 üzenetére
10%-osból rengeteg aktív kupon van (Google-Facebook-Instagram segít ebben, hogy naprakész maradj), influenszereknél (YouTube/Instagram) szokott lenni 25%-os kupon is, de ahogy elnézem, október 1-től már csökkentette az About You egységesen 15%-ra.
-
TBT
addikt
Az About You-nál jelenleg (még közel 34 óráig) 25% kedvezmény van minden férfi ruházati termékre.
Ez a kedvezmény tovább növelhető 20%-kkal az alábbi, többször is felhasználható kuponnal:
CS-AYG88PÍgy gyakorlatilag 45% kedvezménnyel tudjátok most beszerezni a kívánt ruhákat (a teljes árhoz képest).
Próbáltam, működik!Jó vásárlást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest