Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
Aktív témák
-
aXXon
őstag
Nincs egy kicsit hideg már az ilyen rendezvényekhez? Nálunk tegnap volt egy kis sütögetés, engem kiküldtek sütögetni, a többiek meg bent maradtak a fűtött lakásban és várták, hogy kész legyen a kaja
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
ati012
őstag
Hello All!
Na, kedvet kaptam egy kis sütögetéshez. Sütögetés a kedvenc fórumommal a PH-val.
Kerti partyban nem vagyok benne, kicsi a kert meg sokat kellene pakolni. Viszont városom folyója partján lehetne sütögetni. Most úgyis őszi szünet van, tehát szabad a pálya!
Így képzelem:Helyszín: Berettyó part, tudok egy jó helyet.
Kaja: passz, hogy mindenkinek siker élménye legyen legjobb lenne a szalonna sütés de grillezhetünk is vagy esetleg bogrács. Az utóbbi 2-nél aki nem főz az lehet fázni fog.
Pia: kóla v. rostos azoknak aki vezet / stb. Sör + tömény a többieknek. Nem tervezek nagy alkoholizálást, szóval csak óvatosan a piával...Költségek: közösen fizetnénk. Számoljunk (tegyük fel szalonnát sütünk) :
Kaja (0.25 kg szalonna + 0.25 kg kenyér) : össz: 350 Ft (jóféle!)
Pia (2 deci tömény 3 sör) ~700 Ft
Fa / stb: lopjuk az erdőből...megoldom!Össz. költség: 1000 Ft körül várható, + utazás.
A folyóban lehetőség van horgászásra is.
Időpont: valamikor 2008. nov. 3.-ig.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest