- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
Hopkins95 #12 üzenetére
Hja, nem sok esélye van így az ARM platform terjedésének, ha magas áron adnak kompromisszumos megoldást.
Az Apple transition az szinte teljesen flottul ment, s még így is nekem úgy tűnt, első gen M1-es cuccokat, pl az Air és Mini nyomott áron adták. Legalábbis ahogy néztem olcsóbbak voltak mint az előző intel gépek.
Persze ott egy cég volt az egész mögött egy erős indokkal, hogy terjedjen el a dolog. Itt meg minden érintett cég kb a másiktól várja a csodát. -
válasz
Nemfértkiaze #11 üzenetére
De akkor mi értelme az egésznek?? Konkrétan a Macbook Air az Apple M chippel is olcsóbb...
-
Sok alkalmazás nem megy még emulációval sem, Adobenek a legtöbb appja nem működik pl. még(Indesign ill. Ilustrator pl. Betaban már elérhető rá, de ha nem angol nyelvterület a régiód a kontódon, így jártál, még várnod kell a stabil verzióra nem engedi felrakni)
Amúgy meg is próbáltam rá felcsapni a Creative Cloudot, de a admin jelszót kért.
-
Ajajjjj
Egyébként a témához annyit, hogy szombat este voltam bent a hülyevagyokáruházban Győrben, volt alkalmam pár kattintás erejéig kipróbálni 2 ilyen Qualcomm X Elittel szerelt laptopot(egyik Asus, másik Lenovo).Így első benyomásra nagyon meggyőzőnek bizonyult a sebessége (csak böngésző meg Microsoft Worddel próbáltam, igaz), csak az a fránya félmillió forintos árcédula... én nem is tudom hogy képzelik ezt az árat, a mostani AMD-s laptopom ennek a feléért vettem
-
Cefet
aktív tag
Csupa kess az egész...
-
hapakj
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest