- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
Nem tudom, én 3 napot adtam neki, hogy hátha csak be kell állnia, de nem múltak el a problémák és új is jött(eltűnt az összes általam telepített alkalmazás ikonja, így csak play áruházból tudtam elindítani őket , nem találtam rá megoldást, visszaállításhoz már nem votl kedvem) ezért vissza is vittem, de ezek szerint te szerencsésebb vagy, vagy talán szoftveresen fejlődött azóta.
Hozzáteszem egyébként, hogy próbáltma szoftveresen mindent úgy beállítani, hogy a legkevésbé merüljön, mégis borzalmas volt, 1-1,5 óra képernyőidővel is bajban voltam estére, mert készenlétben is iszonyatosan merült.
De talán én fogtam ki valami problémás darabot -
tixem
addikt
Mire fókuszálna? Mondjuk közeli tárgyakra. Az ultraszélessel bizonyos esetekben igen jó makrókat lehet lőni, amihez nem árt, ha akad AF. Gyakorlatilag minden csúcskészüléknek mondott eszközben van már évek óta az ultrawide egységben, nem tudom min lepődtél meg ennyire. Nem tudom ki volt az első, de a huawei p30 pro vagy mondjuk az iphone x már 2017-2018 körül már tudta ezt.
-
-
tixem
addikt
a felső szenzor egy 13 megapixeles ultraszéles (120 fokos látószögű) egység elektronikus stabilizációval, de fix fókusszal
Fix fókusz egy csúcskészülékben, aha. Gyere fillér, jól meg** -
rigoberto
őstag
fullos lett.
-
CabalX
aktív tag
-
-
bollokcs80
Korrektor
Ügyes kis telefon lett, bár a kamerákat a 9-hez képes kicsit visszavették. A tesztekben úgy hallottam, a támogatás viszont csak 2 főverzió és 2 év biztonsági, ami szerintem ennyiért kevés.
Én inkább az S23-at választanám ebben a kategóriában. -
khron78
őstag
Látom még mindig nem sikerült azt a nyomorult bekapcsológombot átpozícionálni, ahogy a tesztek alapján a kamera anomáliák is megmaradtak. A Qi töltés hiánya meg már röhejes. Tökéletes telefon lehetne, de nem tudják megugrani 2 generáció óta ezeket az akadályokat.
-
Elég ütős masina lett, ebből hozzanak már ki egy Lite verziót is mondjuk 7 Gen 2-vel akár.
Az ára nem túl meredek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egykezes használatra szánt csúcskészülékként pozicionálják a mobilt, Magyarországon is elérhető lesz.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest