- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Elég ütős masina lett, ebből hozzanak már ki egy Lite verziót is mondjuk 7 Gen 2-vel akár.
Az ára nem túl meredek.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
khron78
őstag
Látom még mindig nem sikerült azt a nyomorult bekapcsológombot átpozícionálni, ahogy a tesztek alapján a kamera anomáliák is megmaradtak. A Qi töltés hiánya meg már röhejes. Tökéletes telefon lehetne, de nem tudják megugrani 2 generáció óta ezeket az akadályokat.
-
bollokcs80
Korrektor
Ügyes kis telefon lett, bár a kamerákat a 9-hez képes kicsit visszavették. A tesztekben úgy hallottam, a támogatás viszont csak 2 főverzió és 2 év biztonsági, ami szerintem ennyiért kevés.
Én inkább az S23-at választanám ebben a kategóriában.B.Cs.
-
CabalX
aktív tag
-
rigoberto
őstag
fullos lett.
-
tixem
addikt
a felső szenzor egy 13 megapixeles ultraszéles (120 fokos látószögű) egység elektronikus stabilizációval, de fix fókusszal
Fix fókusz egy csúcskészülékben, aha. Gyere fillér, jól meg**Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Mire fókuszálna? Mondjuk közeli tárgyakra. Az ultraszélessel bizonyos esetekben igen jó makrókat lehet lőni, amihez nem árt, ha akad AF. Gyakorlatilag minden csúcskészüléknek mondott eszközben van már évek óta az ultrawide egységben, nem tudom min lepődtél meg ennyire. Nem tudom ki volt az első, de a huawei p30 pro vagy mondjuk az iphone x már 2017-2018 körül már tudta ezt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Cannabis7
senior tag
Nem tudom, én 3 napot adtam neki, hogy hátha csak be kell állnia, de nem múltak el a problémák és új is jött(eltűnt az összes általam telepített alkalmazás ikonja, így csak play áruházból tudtam elindítani őket , nem találtam rá megoldást, visszaállításhoz már nem votl kedvem) ezért vissza is vittem, de ezek szerint te szerencsésebb vagy, vagy talán szoftveresen fejlődött azóta.
Hozzáteszem egyébként, hogy próbáltma szoftveresen mindent úgy beállítani, hogy a legkevésbé merüljön, mégis borzalmas volt, 1-1,5 óra képernyőidővel is bajban voltam estére, mert készenlétben is iszonyatosan merült.
De talán én fogtam ki valami problémás darabot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs