- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz zsoltyyy #361 üzenetére
nem tudom hogy anno milyen árakat hasonlítottál össze, ha az egyiket hivatalos helyről nézted a másikat meg valami szürkeimportos "okosba megoldjuk" helyről úgy akár igaz lehet, de korrekten összehasonlítva, hivatalos helyről, megjelenéskor így néztek ki az árak:
iphone 12 (128gb): 371.990 Ft
galaxy s21 (128gb): 329.990 Ft
ez 42ezer forint különbség, ha 256 gigás opciót nézünk még nagyobb (az apple-nél jóval drágább a tárhely bővítés).
úgyhogy ez a 10ezer amit írtál tényszerűen nem igaz ha a megjelenéskori, hivatalos árakat nézzük.a használt árakat már nehezebb összehasonlítani mert galaxy s21-et alig árulnak (inkább az ultrát), ránéztem hardverapróra, amiket találtam azok 110-130 ezer forintok.
iphone-ból sokkal nagyobb a kínálat, ott is kapni már hibátlan állapotú (max egy akkucsere ráférne, 85%-os) 12-est 110ezerért, de a jellemzőbb a 140-170 ezer ft.azaz az iphone 12 40ezerrel drágábban nyitott és most kb pont ugyanannyival drágábban adható/vehető.
ha még az inflációra is gondolunk akkor pedig egyértelmű hogy hiába nőtt esetleg a különbség árban a kezdetihez képest, azért a 10-20 ezer forint "haszonért" kellett kifizetni 2-3 éve 40ezerrel többet... nem akkora deal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest