Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dare2Live
félisten
válasz autotaxmo #1354 üzenetére
Az aksi kb annak gond aki rengeteget nyomogatja, azon sorozatozik, játszik.... és ők pont ezért pro maxot vesznek. Ami aksiban hozza a 10h SOTot. Az meg, hogy naponta tölteni kell na bumm. Ettől még ha lenne megoldás rá akkor meglépnék de ezért nagyon-nagyon kevesen cserélnének.
Én anno a VRtől vártam többet. Nagy flash, hogy a 3hs buszúton a fejemre húztam a sisakot és nem a 6"on ami "3fok" néztem a sorozatot, filmet hanem "100"on ami ~teljesen beterítette a látószögem. Anno sokat buszoztam eléggé bejött meg pár játék is. Ez szerintem tényleg forradalmi volt. Persze voltak gyermekbetegségek pl pixelesség de még az első iterációjában is baromi nagy élmény volt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zizi123
senior tag
válasz autotaxmo #1354 üzenetére
Nincs jelen pillanatban olyan projektor a piacon, amit nappal, nyílt téren használni lehetne. Hába a több 10.000 ANSI Lumen a nap fényerejével nem tudják felvenni a versenyt, és ezek 60kg + méretű eszközök.
Tehát ezt egy 160x76x8mm kis kütyütől elvárni elég irreális. A kisebb ultra kicsi projektorok kb 70 ANSI lument tudnak, és legalább 20x nagyobbak mint 1 iPhone , úgy, hogy nekik csak 1 feladatuk van, az USB-n, vagy HDMI-n érkező képet kivetíteni.
Ezen kívül volna még 1 pár megoldandó technikai kérdés:
Pontosan hova is férne el az optika, amin keresztül vetítene a telefon? Mi lenne a hőtermeléssel? stb...
Tehát ez eléggé felejtős.Az aksi technológia fejlődik minden évben szerintem, és az 1mm3-re jutó mAh száma is nő, csak hát a teljesítmény is nő, ezáltal a fogyasztás is, ezért annyira nem látványos.
Akkor lehetne igazán ezt az akku fejlődést érezni, ha a mostani akkukat raknánk a régi telefonokba pl iPhone 6-ba, akkor szerintem többszörösét bírnák az eredeti akkuidejüknek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest