Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mhydas99

senior tag

válasz Ricardo #94 üzenetére

Igen, ertelek. En is orulnek neki nyilvan, ha gyorsabban jott volna meg az uj rendszer, de a mindennapjaimon amigy nem fog valtoztatni. Mar most par dokog nem tetszik benne, peldaul az uj kameramenu,a lehuzhato savban a szabalyzok grafikaja/elerhetosege. Ha az akksiido ezzel az ujjal meg jobb lesz egy kicsivel akkor oke.
    Amugy csaladban van A55 (nem 56) meg tobb S szeria is S21-tol 24-ig az osszes, es meg kell mondjam az A55 is baromi jo telefon annak, aki szereti a nagyobb meretet. Persze hogy lassabb valamivel, mint egy S szeria, de nem masodpercekkel, hanem jo ha 1-gyel, alig mervado. Kameraban is eleg jo kepeket csinalnak mar.
    Ha lenne kisebb meretu Samsung az A szeriaban, az eleg lett volna nekem is amugy...

• mhydas99

senior tag

válasz Ricardo #92 üzenetére

S21 anno 4 foverziot igert+1 ev biztonsagit. Szoval az android 15 lesz az utolso nagy android frissites es onnantol kezdve minden 2. honapban kap 1 even at biztonsagi frissitest, egeszen 2026 majus vegeig.
    En arrol valtottam nemreg S24-re. Oszinten szolva szeretem ezt is, akksiido masszivan jobb meg persze porgosebb a rendszer valamivel (erzetre azert nem sokkal) de valos felhasznalasnal annyira minimalis a 2 kozti kulonbseg, hogy el sem tudom mondani...egyedul az akksiido ami feltuno. Masban kb. ugyanaz valos hasznalatban persze.
    Innen is latszik, hogy a Samsung S szeriak mar minimum 4 eve nem tudnak radikalisan jobbak lenni.
    Megbizhato igavonok, jol teljesitenek, de semmiben sem a legkivalobbak mar.

S21 meg boven jo telefon lesz 3 ev mulva is, akksicserevel! De ha aggaszt a frissitesek jovobeli hianya, akkor persze valtani kell.

Új hozzászólás Aktív témák