Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
1, nincs tapasztalatom, csak megjegyeztem
2, igen, JELENLEG a sima 7 jobb választás
3, de én arról vakerálok már a 3. hsz-ben, hogy ez egy "A" kivitelű modell, ami hasonló módon viszonyul a zászlós modellekhez, mint az Iphone SE - és az árazásról, ami hónapok alatt eddig szépen beállt bőségesen értékelhető szintre (figyelembe véve a jelenlegi gazdasági viszonyokat és nagyjából, hogy alza hegemónia van a forgalmazást/értékelhető garanciát tekintve)(#27) tDr1v3r: a Google Pixel 6A itthon 200e felett nyitott, most 135-140e. És nem 6-8 éve kezdték árulni
Ennyiért szerintem jobb vétel lehet, mint pl. a Galaxy A54, mondva úgy, hogy van pár S-es Galaxym, és egy elég jól sikerült A52S 5G is van itthon. Nem hitvitát akarok kirobbantani, csak úgy elszálltak az új készülékek árai, hogy jópár gyártó alsó-közepes telefonjai is verik az én ingerküszöböm szintjét.
(Covid alatt 110e-ért vettem a Telekomnál Galaxy S10e-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mintha a Google-nál is tudták volna, hogy már úgyis mindenki látta a kiszivárgott infókat, pörgős volt a termékpremier.
- OpenWRT topic
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- EA Sports WRC '23
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest