- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Ideje volt már cserélni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Még mindig jobb így szerintem mintha FPS lenne és még ennyit sem látnánk belőle.
-
Busterftw
nagyúr
Ez akkor most az uj Lich King?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagyon adja a design. Csak attól félek, hogy a TPS nézet miatt alig fog látszani a karakter...
...meg hogy 2 milliós videókártya kell majd 4k-n az értelmes sebességgel történő futtatáshoz... -
myckey
veterán
Van itt minden, mint a búcsúban !
Az még nem probléma, ha változatos a játék, csak ne menjen át komédiába, már ha nem annak készül. -
nanocry
tag
Legendary Imagendary még a névadásba is legendásak..
Nem szégyen az ollózás, ha jól használják fel, hátha a mai trendtől valami elrugaszkodotabb lesz. Legalább nem mondhatjuk azt, hogy nem próbálkoznak valamivel. Aztán majd lesz, amilyen.
-
Daelion
őstag
Nekem bejön a stílusa, ennél nagyobb baja ne legyen a játéknak hogy 'nem reális' dolgok/megoldások vannak benne amit én pl nem is keresek vagy várok el egy sci-fi/fantasy játéktól.
'az meg,hogy lopott innen-onnan kb akármire ráfogható manapság'
Többit meg majd csak gameplay videó után ítélnék meg de nekem felkeltette az érdeklődésem. -
Dr. Akula
félisten
Kicsit túltolták a dolgot. Nemigazán tudnék elfogadható indokot mondani pl. arra hogy egy szanaszét páncélozott kreatúrának miért jó ha pont a szíve van kitéve szellőzni, egy "ide lőjetek" céltábla milyen elgondolás szerint lehetne nyerő? És hasonlók. Komolytalan, hiteltelen. Gondolom az egyetlen rendező elv az volt hogy lopokodjunk össze amit lehet más játékokból, és mindent toljunk túl. Aztán majd csak lesz aki megveszi...
-
Montanaxy
aktív tag
Ebben aztán minden van : Diablo, Alien, Scorn, Starcraft, Terminator, Resident Evil. Kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest