Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Beszáll a Sony a 200 megapixeles buliba
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Drága és vékony lesz az iFold
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Többször szóltak már neki emiatt, de láthatóan élvezi a helyzetet, meg a vélt szellemi fölényét, a lapcsalád meg gondolom épp nincs eleresztve cikkíró szakiparosokkal szóval ez van.
Engem is zavar, nyilván azért mert életemben egy könyvet nem olvastam és egyszerű vagyok mint a bot, de mivel disznókkal nem állunk le iszapbirkózni egyszerűen nem olvasom (és nem kattintom le) a cikkeit.
Egyszer majd kikerül a buborékból aztán amikor kap valós piaci visszacsatolást erről a szellemi kútmérgezésről, akkor majd lehet sopánkodni hogy itt senki nem becsüli az alanyi agyasrapperek flikkflakkolós kényszerrímein pallérozott elme felsőbbrendűségét. Kivárjuk.
-
Aprósólyom
addikt
Na itt az olcsó venti hírek között, hadd kérdezzem meg a rutinos vén rókákat, hogy ezeket az olcsó ventiket szoktátok centírozni? Mert hát ugye elég nagy a minőségbéli szórás egyik-másik példány között (ezért is olcsó).
Egyszer kipróbáltam pár ventin, és azt kell mondjam, hogy elég szépen lehet javítani a rezonancia zajon.
Utána egyből rá is kerestem, hogy amúgy csinálnak-e ilyet és égen: prémium ventiknél a gyártás folyamán is alkalmazzák a technikát. (Pl. Be quiet: https://youtu.be/YnvgpeoOtC8?si=AUOAXajARhoAyxq1)
Igaz én jóval egyszerűbb és házi megoldást alkalmaztam. -
-
-
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
ha tényleg fix lenne az az 1900rpm, akkor nem írta volna oda a gyártó, hogy "Start Up Voltage 5 V DC". de odaírta. a "Typical Voltage 12 V DC"-n 1900rpm, de ez nem azt jelenti, hogy fix.
(tiszta nlc)
-
Sokadik nick
csendes tag
Folyadék csapágyas? Hm az milyen tessék mondani.
-
Viktor77
titán
Miért pont a Silent fix 1900-as fordulatos? A többi halkabb lehet.
-
Faja, csak ez a méret hiányzott a P sorozatból!
Nagyon jó ár/érték arányú modellek, még egy 15mm-es Slim PWM modell kell a kínálatba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég négy pénztárcabarát, 92 mm-es megoldással jelentkezett, melyek között van láncba köthető és halkított konstrukció is.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest