- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Többször szóltak már neki emiatt, de láthatóan élvezi a helyzetet, meg a vélt szellemi fölényét, a lapcsalád meg gondolom épp nincs eleresztve cikkíró szakiparosokkal szóval ez van.
Engem is zavar, nyilván azért mert életemben egy könyvet nem olvastam és egyszerű vagyok mint a bot, de mivel disznókkal nem állunk le iszapbirkózni egyszerűen nem olvasom (és nem kattintom le) a cikkeit.
Egyszer majd kikerül a buborékból aztán amikor kap valós piaci visszacsatolást erről a szellemi kútmérgezésről, akkor majd lehet sopánkodni hogy itt senki nem becsüli az alanyi agyasrapperek flikkflakkolós kényszerrímein pallérozott elme felsőbbrendűségét. Kivárjuk.
-
Aprósólyom
addikt
Na itt az olcsó venti hírek között, hadd kérdezzem meg a rutinos vén rókákat, hogy ezeket az olcsó ventiket szoktátok centírozni? Mert hát ugye elég nagy a minőségbéli szórás egyik-másik példány között (ezért is olcsó).
Egyszer kipróbáltam pár ventin, és azt kell mondjam, hogy elég szépen lehet javítani a rezonancia zajon.
Utána egyből rá is kerestem, hogy amúgy csinálnak-e ilyet és égen: prémium ventiknél a gyártás folyamán is alkalmazzák a technikát. (Pl. Be quiet: https://youtu.be/YnvgpeoOtC8?si=AUOAXajARhoAyxq1)
Igaz én jóval egyszerűbb és házi megoldást alkalmaztam. -
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
ha tényleg fix lenne az az 1900rpm, akkor nem írta volna oda a gyártó, hogy "Start Up Voltage 5 V DC". de odaírta. a "Typical Voltage 12 V DC"-n 1900rpm, de ez nem azt jelenti, hogy fix.
(tiszta nlc)
-
Sokadik nick
csendes tag
Folyadék csapágyas? Hm az milyen tessék mondani.
-
Viktor77
titán
Miért pont a Silent fix 1900-as fordulatos? A többi halkabb lehet.
-
Faja, csak ez a méret hiányzott a P sorozatból!
Nagyon jó ár/érték arányú modellek, még egy 15mm-es Slim PWM modell kell a kínálatba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!