Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koley
tag
Kapható lesz ez nálunk? Mert én nem láttam a CE 3-t se itthon. Csak a lite verziót...
Amúgy az a két Android főverzió egy vicc. Lehet nálunk ez a belépő szint, nekem árban ez már középkategória. Boccs nem nyugat Európában élünk. Nem mondom, hogy 3 évnél tovább használnám. De a frissítés hiánya miatt drasztikusan be fog esni az ára használt piacon. -
törölt tag
Nagyjából mennyi lehet majd a hazai ára?
-
etohun
aktív tag
Én a 2-3 éven belüli állapotokról beszélek, lehet, hogy félreértettelek. Eredetileg az volt a megjegyzésem egyik mondanivalója, hogy a hardver direkt nincs erre előkészítve minimálisan sem a mai telókban. Jelenleg semmire nem vagy képes a pár galaxy gimmick-en kívül sajna (és nem néztem, de utólag az is lehetséges, hogy küld vissza adatokat.).
-
mad823
őstag
-
etohun
aktív tag
Ha fog tudni lokálisan offline hívást fogadni, screenelni, és egyeztetni az instrukcióim alapján a telefonálóval, meg lokálisan e-mailt, üzeneteket feldolgozni és briefelni engem belőle, esetleg a bennük lévő adatokat vizualizálni, és reggel már kész diagramokkal fogadni a hajnali friss random történésekről, azért akármilyen telefonra átváltanék. De igazából bármely jelenlegi funkciója is szuper lenne egy offline modellben, aminek melóhoz nem ütközik infosec akadályokba a használata. Egy elég jó lokál ai modellnek nagyon komoly hardver kell majd szvsz.
-
etohun
aktív tag
Én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy a két év múlva elérhető (akár, és főleg lokálisan futó) ai alkalmazások meg fognak elégedni 8 giga rammal. Még ha a legtöbb user nem is ragaszkodik a verziófrissítésekhez (és hát valljuk meg, sok minden újdonság nincs bennük), az ai mindenkinek kelleni fog. Bár hozzáteszem, hogy a többiek is biztosan ki fognak valamit találni arra, hogy az új modellekben exkluzívak legyen a funkciók, vagy a régieken egyre többet kelljen fizetni értük, hogy mindig megvedd a legújabbat.
-
Ryoo
senior tag
-
etohun
aktív tag
Látszik, hogy sűrűbb termékciklussal terveznek, és a hardver lesz az elsődleges termékük a jövőben is. a terméktámogatás és a RAM determinálja a legfeljebb két éven belüli készülékcserét.
-
Itt egy remek példa milyen is lehetett volna az A55 kedves Samsung. Pici kávák, ha nem is ekkora töltési sebességgel de legalább 45 wattal, stb-stb.
-
törölt tag
Ezek a 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerák minek vannak? Még nappal is szar képek jönnek ki belőlük. Vagy legyen normális felbontása, vagy akkor legyen 3x telefotó kamera belőle. Bármelyiknek több értelme lenne.
-
Obyboy
addikt
válasz
dragon1993 #3 üzenetére
Egyetértek.
Ebben a kategóriában is minimum lenne a 3 főverzió.
Sajnos a OP a csúcsokra ad 4 főverziót a közép kategóriásokra pedig 3at így a legolcsóbbakkra csak 2 marad.
Hátha belátják, hogy hosszabb támogatást kell adni. -
dragon1993
őstag
két Android főverzióra és három év biztonsági támogatásra számíthat a gyártó részéről
2024-ben ez elég szerény -
gzoll
aktív tag
Nekem szimpatikusnak tűnik. Realme GT Master érik cserére nálam, eddig a Nothing 2a tűnt befutónak, de ez erősebb jobb telefon, árban meg kb ugyanott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest