Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz worxland #19 üzenetére

"Leellenőrizni meg senki sem szokta"

Én álltalában leszoktam, igaz nem műszerrel, amit a szemem lát azt megosztom. :)
    Nehéz ezt mérni, mert van manuális max fényerő, hdr max fényerő, napfény alatti max fényerő és pontszerű max fényerő. :DDD
    Ez az 5000 nit az, amit technikailag megtud jeleníteni a kijelző maximálisan(pl labor :DDD )
    De megszokták említeni a hbm max fényerőt is, ami már valós szokott lenni.
    Itt aszem 1800nitet írnak.
    Manuális max fényerőben jelenleg a pixel 8 pro a legjobb(980nit)

A nagyok tényleg levannak maradva sajnos, ami érthetetlen főleg a samsung részéről.
    Pl.A pwm az s23 ultrában aszem csak 240hz :U
    Persze akit nem zavar, az észre sem veszi.

Pl.
    Papíron Iphone 2000nit vs xiaomi 2600nit
    HDR [link] [link] Napfény alatt. [link]
    De néztem már automata samsung 1750nit vs oppo x6 pro 2500nit-et is, ott is fényesebb volt az oppo.
    Manuális max fényerőben viszont nagyon erős a samsung és az iphone, abban a módban jobbak voltak mint a xiaomi.
    Ezek itt tények, amiket saját magam néztem, én a szememnek hiszek inkább mint akármelyik tesznek, mert írnak már mindent IS.. :DDD

#15janeszgol

A BOE is tud ltpo kijelzőt gyártani pl xiaomi 13 ultra, és olyan betekintési szöget még nem láttam kijelzőtől samsungtól sem, ami olyan jól megtartotta volna a fehér színt oldalról.
    Na nem mintha olyan fontos lenne ez, de feltűnően jobb volt mint a többi márka ebből a szempontból.

#20Luck Dragon

4320 Hz PWM fényerőszabályozással dolgozó LTPO AMOLED panel
    Ha jól emlékszem az elődhöz képest ez kétszerese . Szép fejlesztés .

Igen a kijelző milyensége nem csak a fényerőből áll, minden szempontból nagyon fejlett lesz ennek a hnornak a kijelzője. :K

[ Szerkesztve ]

Realme GT 6T Eladó..!!!

Új hozzászólás Aktív témák