- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
"Leellenőrizni meg senki sem szokta"
Én álltalában leszoktam, igaz nem műszerrel, amit a szemem lát azt megosztom.
Nehéz ezt mérni, mert van manuális max fényerő, hdr max fényerő, napfény alatti max fényerő és pontszerű max fényerő.
Ez az 5000 nit az, amit technikailag megtud jeleníteni a kijelző maximálisan(pl labor )
De megszokták említeni a hbm max fényerőt is, ami már valós szokott lenni.
Itt aszem 1800nitet írnak.
Manuális max fényerőben jelenleg a pixel 8 pro a legjobb(980nit)A nagyok tényleg levannak maradva sajnos, ami érthetetlen főleg a samsung részéről.
Pl.A pwm az s23 ultrában aszem csak 240hz
Persze akit nem zavar, az észre sem veszi.Pl.
Papíron Iphone 2000nit vs xiaomi 2600nit
HDR [link] [link] Napfény alatt. [link]
De néztem már automata samsung 1750nit vs oppo x6 pro 2500nit-et is, ott is fényesebb volt az oppo.
Manuális max fényerőben viszont nagyon erős a samsung és az iphone, abban a módban jobbak voltak mint a xiaomi.
Ezek itt tények, amiket saját magam néztem, én a szememnek hiszek inkább mint akármelyik tesznek, mert írnak már mindent IS..#15janeszgol
A BOE is tud ltpo kijelzőt gyártani pl xiaomi 13 ultra, és olyan betekintési szöget még nem láttam kijelzőtől samsungtól sem, ami olyan jól megtartotta volna a fehér színt oldalról.
Na nem mintha olyan fontos lenne ez, de feltűnően jobb volt mint a többi márka ebből a szempontból.#20Luck Dragon
4320 Hz PWM fényerőszabályozással dolgozó LTPO AMOLED panel
Ha jól emlékszem az elődhöz képest ez kétszerese . Szép fejlesztés .Igen a kijelző milyensége nem csak a fényerőből áll, minden szempontból nagyon fejlett lesz ennek a hnornak a kijelzője.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest