Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem estem hanyatt a telefontól....24GB RAM meg *** drága lesz......aztán rájönnek a telefongyártók hogy ilyen árakon senki nem fogja megvenni ezeket a túlárazott vackokat,főleg hogy lassan félévente új készülékek jelennek meg.
Bőven elég lenne 2 évente 3-4 modell-nek megjelennie azt ennyi.
Poco X3 Pro 8GB RAM+5GB RAM virtuális és 256GB tárhellyel köszönöm elvagyok 0 akadással. Kamera meg 48mpx de Gcam fotozók úgy is.+Custom ROM tenger a készülékre.....
[ Szerkesztve ]
-
-
paatrick
őstag
"a legnagyobb RAM/tárhely kombinációban 24 GB rendszermemóriával"
Vakuljon az a bizonyos paraszt6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Arvist
tag
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
A 100-as szintén sík kijelzővel érkezik ?
-
lolal
senior tag
Őszintén szólva ez eléggé bomba ajánlatnak tűnik. Sajnos mire elér hozzánk, az ára rohadt magas lesz... szóval a megjelenést követő fél év múlva lehet rá számítani kiváló ár-érték arányú opcióként. Következő év karácsonyán szerintem egy kiváló alternatíva lehet annak aki szeretne egy játékos telefont, illetve tartalomfogyasztani.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
-
mjani1172
addikt
Ugyanezeket gondolom én is. De biztos drága lesz eleinte, aztán mivel úgysem viszik, majd bezuhan.
Engem még két dolog érdekel, megoldható legyen a hívásrögzítés, (gyári) és legyen hozzá működő aktív flip tok.
Egyébként Nubia Z 60 ultrat vennék, nagyon megtetszett, rég volt már ilyen.,(árban is jó) de csak rosszat olvasok a támogatásról és a márkáról, így szándékosan nem szivatnám magam, elengedem,pedig tényleg bejön minden benne. -
Arvist
tag
A telefon szép, a sík kijelző nálam nagy piros pont, kamerasziget vállalható, hardver elég mindenre, a valószínűsíthető ára miatt nem fognak sokat eladni.
Hogy áll most a Honor a frissítésekhez ? -
MODERÁTOR
-
Arvist
tag
válasz Pisti 1969 #8 üzenetére
Bőven 300 feletti ár lesz itthon, szerintem.
-
Arvist
tag
Jól látom, hogy teljesen sík kijelző ?
-
Pisti 1969
csendes tag
válasz Emericus Max #5 üzenetére
Szerintem is jó vétel. Ha megjön hozzánk is, értelmes áron, lehet hogy beújítok egyet a Honor 90 helyett.
-
Graphics
Jómunkásember
Elég korrekt cucc lett.
Kicsit Realme-s a kék, de ezt a Honort bevállalnám.
Amire még kíváncsi leszek, az a Realme új telefonja.
-
Füleske
addikt
K60 Ultra szinte ugyanez a mobil Kínában, árban is. Ami ott 130 ezer, az itthon 340 ezer, igaz, a kamerát a globális változatban kicserélték.
-
Emericus Max
tag
Ez így ennyiért már csak a vas meg a tárhely/RAM kombó miatt is jó vételnek tűnik.
Most olvastam a Samsung Galaxy S23FE cikket, ott csirkébb hardver, kisebb aksi, no töltő és 280e HUF. Egyszerűen a Samu túláraz... -
DS39
nagyúr
Ez túl jó ajánlatnak tűnik.
Náluk szerintem 2x drágább lesz. -
rosieposie
kezdő
válasz elfelejtette #1 üzenetére
"Gyenge" olyan értelemben, hogy nem top notch, mint a többi spec., de egyébként nem igérkezik rossznak
Az IMX 906 nem rossz szenzor, a 8G2 képfeldolgozásával pedig egész jó képek születhetnek -
doooo
veterán
válasz elfelejtette #1 üzenetére
Hát egy zoom-kamera mindenképp hiányzik róla, de a meglévő kettővel azért nem valószínű, hogy nagy probléma lesz.
Igazából érdekes, hogy bevállalták, hogy csak két darab kamerát raknak rá, és nem szemetelik tele még két darab "kamu-kamerával". Remélem lassan trend lesz ebből. -
elfelejtette
veterán
Remek ajánlatnak tűnik, jól sejtem, hogy a kamera lesz a gyenge pontja?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?