- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Már kijavították az anisotróp szűrés gyenge minőségét. Már úgyanúgy csinálja mint az ati. De van egy táblázat ammiben %-osan írják mekkora lassulásal jár egy egy szűrő bekapcsolása. A régi hatalmas lassulás már a 5800-ban is javítva lett nagyjából, ez részben driveres probléma volt. De az új 5900 már annyira sem lassul mint az atik. De ezt ki kell tapasztalni mi az amit érdemes. Én úgy vettem észre, hogy 4x-es élsimítás 4x-es anizoval már nagyon jó minőséget ad és ez alíg 6 - 10 %-os teljesítmény csökkenést okoz ami igazán nem olyan sok. Maga az élsimítás az alíg foglalja az erőforrást az anizotróp szűrés eszi nagyon a gpu-t.
-
rudi
nagyúr
Lehet hogy csak nekem szalajt a monitorom de nézd meg a Delta Force Black Hawk Down AA Test-et 8×AAval. Eléggé szembetűnő hogy a lámpán az éles kontrasztos peremeken (pont ilyenkor játszik az élsimítás - AA) az ATi képe jobb.
UT2003 6×AAnál a GF textúrája gyengébb a bal oldali platform peremén és a lépcsőkön is lemarad.
Még valami; ezek olyan pirinyó eltérések hogy állóképben is NAGYON oda kell figyelni rájuk szóval ha egyáltalán szempont a pénz akkor inkább ATI, mert olcsóbb (halkabb) mint az ASUS FX és az MSIfélével gondok voltak intel 875/865el (PHn is volt cikk róla).
Olvass bele a legutolsó linkbe, NAGYON érdekes! -
-
Versus
senior tag
2Xfsaa elég látványosan javít,4X ehhez képest már nem igazán és így tovább. Az Aniso plasztikussabbá tesz a tárgyakat ,vagyis életszerűnek tűnnek nem annyira homogénnek,de pl játék közben inkább csak érzed a minőségi javulást annyira nem látványos mint pl az fsaa.Az aniso szinte semmi lassulást nem okoz ,igazából az fsaa az ami megfogja a kártyát.
Azért megnézném azt a monitort amin te 1600x1200-ban fogod nyomni pl 85HZ-en ,az fsaa-t pont azért találták ki hogy olyan felbontásban is nagyon finom képet kapj (ne recés szélű vonalakat) amit egy mai monitor meg tud jeleniteni pl 100Hz-en. Ha menne ez 1600X1200-ban a monitoroknak gyakorlatilag az fsaa nem is lenne olyan fontos ,viszont végre lenne értelme a 8X AGP-nek ! :)
Momentán én is V9950 tulajdonos vagyok, egy 2X Fsaa + 2XAniso kb 5%-ot vesz le az fps-ből UT2003-nál ,ami már akár CB meccsen is elfogadható ! :)
Majd ha lesz olyan driver ami az Asus szerint ''hivatalosan'' is támogatja a V9950-et kíváncsi leszek mit fog ez jelenteni az így is nagyon kellemes teljesítményben.
A 480/1000Mhz-et stabilan bírja ,a ram 1030Mhz-nél kezd szemetelni.
A tesztben kíváncsi lettem volna egy V9950 ultrára is ,magasabb Fsaa és Aniso beállításoknál érdekes lett volna tudni mennyit számít a 256 Mb ram. Na meg hogy mennyire húzható persze ! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest