- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
Aktív témák
-
td
senior tag
Hi Rudi!
Tőled kérdezem, mert eléggé képben vagy. (Persze más is válaszolhat :) ) Vettem egy TI4200-t. Ha bekapcsolom az AA-t (mindegy, hogy 2x, 4x vagy az a Quincunx vagy mi), akkor némely játéknál bal oldalt és felül egy keretszerűség jelenik meg. Olyan, mintha egy színes pixelsor lenne, csak azért annál szélesebb egy kicsit. Ez mitől van, remélem nem a kártya a sz*r...?
Driver csak az van fent, amit adtak hozzá, nem raktam még Detonatort, persze semmi húzás nem volt, 800x600/32bit/75Hz-ben megy (a monitor miatt), és az egyetlen dolog, amit még kellett állítani, az a kép elhelyezkedése (Windows alatt el volt csúszva jobbra ill. kicsit föl, de játéknál nem; szóval Display/Properties).
Aminél ''keret'' van, az a Vice City és az F1-2002, aminél meg nincs, az a Wolfenstein (eddig csak ezeket néztem).
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest