- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Versus
senior tag
válasz
Cathfaern #43 üzenetére
''Ez a textúráknál gond, akár már a kép közepén is elég elmosottak tudnak lenne. Az Aniso ezeket élesíti ki.'' és ez kb. azt eredményezi amiről írtam ,nem akartam okoskodni a technikai részletekkel,kb próbáltam visszaadni a hatást amit kelt.Igazából álló képen nehéz megmutatni ,ha pl UT2003 Antaluson közelítesz az oszlophoz kicsit olyan mintha ''életre kelne'' a textúra vagyis a távolságtól függően változik az élessége. Marha nehéz ezt szóban visszaadni egy olyannak aki gf2-vel rendelkezik ,elnézést ha nem volt pontos a megfogalmazás természetesen igazatok van!
-
Versus
senior tag
2Xfsaa elég látványosan javít,4X ehhez képest már nem igazán és így tovább. Az Aniso plasztikussabbá tesz a tárgyakat ,vagyis életszerűnek tűnnek nem annyira homogénnek,de pl játék közben inkább csak érzed a minőségi javulást annyira nem látványos mint pl az fsaa.Az aniso szinte semmi lassulást nem okoz ,igazából az fsaa az ami megfogja a kártyát.
Azért megnézném azt a monitort amin te 1600x1200-ban fogod nyomni pl 85HZ-en ,az fsaa-t pont azért találták ki hogy olyan felbontásban is nagyon finom képet kapj (ne recés szélű vonalakat) amit egy mai monitor meg tud jeleniteni pl 100Hz-en. Ha menne ez 1600X1200-ban a monitoroknak gyakorlatilag az fsaa nem is lenne olyan fontos ,viszont végre lenne értelme a 8X AGP-nek ! :)
Momentán én is V9950 tulajdonos vagyok, egy 2X Fsaa + 2XAniso kb 5%-ot vesz le az fps-ből UT2003-nál ,ami már akár CB meccsen is elfogadható ! :)
Majd ha lesz olyan driver ami az Asus szerint ''hivatalosan'' is támogatja a V9950-et kíváncsi leszek mit fog ez jelenteni az így is nagyon kellemes teljesítményben.
A 480/1000Mhz-et stabilan bírja ,a ram 1030Mhz-nél kezd szemetelni.
A tesztben kíváncsi lettem volna egy V9950 ultrára is ,magasabb Fsaa és Aniso beállításoknál érdekes lett volna tudni mennyit számít a 256 Mb ram. Na meg hogy mennyire húzható persze ! :)
Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Iqos cigaretta
- Ford topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- EAFC 25
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest