- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Na, megkaptam én is a Beelink betegséget. Ma vettem még egy SSD-t. Fő SSD 4-es slotban, ahogy kell, az új, 1 terás Verbatim meg ment az egyesbe. Win 11 Pro indulásnál lefagy. Ezt eljátszottam kábé egy tucat alkalommal, majd átraktam a Verbatimot az ötös slotba. Így már simán indult, azóta semmi hiba.
Beelink fóruma tele van hasonló bejegyzésekkel, nem csak erre a gépre, mindenféle cuccukkal, mindenféle OS alatt előfordul. -
worxland
addikt
WD SN850X. Mivel nálam "csak" gigabiten megy át az adat, tényleg bőven elég egy olcsó is, de a méretében (4 tera) ez volt az egyik legolcsóbb a hardveraprón. Illetve ezen van az OS is, így nem akartam egy DRAM nélküli QLC-re bízni, majd második/harmadik SSD-nek jó lesz az is.
OMV, Proxmox: nem értek hozzá, Win 11 Pro fut az enyémen.
Táp: hát igen, nem lehet minden tökéletes. Cserébe viszonylag olcsó, ha bekrepál, veszek másikat. -
tachikoma
aktív tag
Szia, érdekelne, hogy milyen SSD-vel használod, írtad hogy eléggé melegszik azzal is. Én biztosan valami legolcsóbb/leglassabb tárolót néznék bele magamnak, mert elég nagy kell, viszont amúgy is csak 1 PCIe 3-as vonal van majdnem mindegyik SSD-nek (leszámítva egy slotot, azt hiszem a 4-est, annak 2x van)
Illetve azon aggódok még, hogy belső tápegysége van. Nyugodtabb lennék, ha külső adaptere lenne, mint mondjuk a CWWK P6-nak (csak annak meg amennyire tudom BIOS problémája van egyelőre) E között a két eszköz között vacillálok jelenleg.
Mostani HP microsreveren Open Media Vault fut, és Home Assistant konténerben. Ha lecserélném, Proxmox-szal lenne külön OMV és HA OS. Nem tudom elég lenne-e a 4 mag rá (2+2 leosztásban mondjuk) -
worxland
addikt
Sziasztok!
Hogy ne máshol offtopikoljunk, nyitottam az eszköznek egy saját topikot.
Ide lehet írogatni tapasztalatokat, kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Peugeot, Citroën topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest