Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Na, megkaptam én is a Beelink betegséget. Ma vettem még egy SSD-t. Fő SSD 4-es slotban, ahogy kell, az új, 1 terás Verbatim meg ment az egyesbe. Win 11 Pro indulásnál lefagy. Ezt eljátszottam kábé egy tucat alkalommal, majd átraktam a Verbatimot az ötös slotba. Így már simán indult, azóta semmi hiba.
Beelink fóruma tele van hasonló bejegyzésekkel, nem csak erre a gépre, mindenféle cuccukkal, mindenféle OS alatt előfordul. -
worxland
addikt
WD SN850X. Mivel nálam "csak" gigabiten megy át az adat, tényleg bőven elég egy olcsó is, de a méretében (4 tera) ez volt az egyik legolcsóbb a hardveraprón. Illetve ezen van az OS is, így nem akartam egy DRAM nélküli QLC-re bízni, majd második/harmadik SSD-nek jó lesz az is.
OMV, Proxmox: nem értek hozzá, Win 11 Pro fut az enyémen.
Táp: hát igen, nem lehet minden tökéletes. Cserébe viszonylag olcsó, ha bekrepál, veszek másikat. -
tachikoma
aktív tag
Szia, érdekelne, hogy milyen SSD-vel használod, írtad hogy eléggé melegszik azzal is. Én biztosan valami legolcsóbb/leglassabb tárolót néznék bele magamnak, mert elég nagy kell, viszont amúgy is csak 1 PCIe 3-as vonal van majdnem mindegyik SSD-nek (leszámítva egy slotot, azt hiszem a 4-est, annak 2x van)
Illetve azon aggódok még, hogy belső tápegysége van. Nyugodtabb lennék, ha külső adaptere lenne, mint mondjuk a CWWK P6-nak (csak annak meg amennyire tudom BIOS problémája van egyelőre) E között a két eszköz között vacillálok jelenleg.
Mostani HP microsreveren Open Media Vault fut, és Home Assistant konténerben. Ha lecserélném, Proxmox-szal lenne külön OMV és HA OS. Nem tudom elég lenne-e a 4 mag rá (2+2 leosztásban mondjuk) -
worxland
addikt
Sziasztok!
Hogy ne máshol offtopikoljunk, nyitottam az eszköznek egy saját topikot.
Ide lehet írogatni tapasztalatokat, kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD 512GB HDD RTX5060 8GB!
- 8. generácios HP mini PC - windows 11 kompatibilis
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest