- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Sir Riccio #12 üzenetére
Max 45W van. Infralámpa megteszi? Akárhogy is nézem, nem találok rajta EPROM-ot, szóval nincs mit lketörölni.
Nem törölgetem, csak ráteszem, hogy felszívja a vizet. Közben kifújom a slotok alól. Viszont a BIOS chipet nem akarom kiszedni, de annak a tokjában is van víz: ha megnyomom, kibugyan egy kicsi, még most reggel is.
#14: Ott akartam
#all: Nem is azzal lenne gond, ha csak pár csepp lenne, de ez szép nyugisan kisérleti tengeralatjárósat játszott
Tanultam az esetből. Talán leöntöm műgyantával az egészet. Egy biztos: a reakciójával kiszárítja az alapot, és vízhatlanná is teszi. -
bim
veterán
válasz
Sir Riccio #12 üzenetére
azért ne felejtsük el hogy 60w-os izzó (fényforrás) felett porcelán foglalat használható csak mert a műanyag szétolvad
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest