Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sohajda90

aktív tag

válasz CapriBoy #3 üzenetére

Olyan teszteh vannak, ahol az N Find 2-t hasonlítják a Fold-hoz, mivel tavalyi tesztek, ezért még a Fold 4-hez, de igazából hatalmas előrelépés nem volt ott, max a gapless close, meg a crease, két olyan pont, amiben az Oppo eddig jobb volt, szóval kb. azon a téren behozta a gap-et a Samsung. Szoftverben meg úgy is a Samu lesz az erősebb. Amíg nem hozza a darbszámot, addig a kínaiak nem fognak beleszakadni az optimalizálásba...

• sohajda90

aktív tag

A hét végén amúgy nagyon elcsábultam és erősen el kezdtem gondolkodni, hogy az előrendelési akció keretében berendelek egy OnePlus Open-t. Most az a deal, hogy ha 99 EUR-t dollár előleget befizetsz, akkor ha beindul az előrendelés, akkor kapsz egy 250 E-rós vouchert, amit le tudsz szedni a kezdőárból. Ha tényleg megállna 1700 EUR-on, és abból lejönne a 250 EUR és esetleg még beszámítanák az OP11-emet mondjuk még 250-300 EUR-ért, akkor olyan 1200 EUR környékén még jó vétel is lehetett volna...

De pont ahogy elkedtem utánajárni kiderült, hogy pont azt változtatták meg az Oppo Find N2-höz képest, ami ott kifejezetten tetszett: az aspect rationt. Ott még 9:17.5 volt a külső kijelző, ami már majdnem 9:16-os, amit azóta sírok vissza, hogy nyugdíjazták a gyártók. Egyszerűen sokkal jobb volt tartalomfogyasztáshoz, max osztott képenyős multi taskingnál volt hátrány, de azt a funkciót meg pont kiváltatná a foldable forma. Viszont ez ha jól tudom már 9:19.5 lesz, ami mondjuk még mindig jobb, mint a Z Fold 9:23-hoz aránya, de azért már nem az igazi...

Új hozzászólás Aktív témák