- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
A lényeg, hogy ezt még megvárom, s utána döntök merre tovább. A honor v2-re már nem várok, mert nincs benne OIS, igy nekem felejtős.
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
Igen, nekem is, de kérdés, hogy mennyire megbizható ez a oneplus cég, nem sokat tudok róluk, időben jönnek a frissitések? Mennyire használható az UI?
-
sohajda90
aktív tag
Olyan teszteh vannak, ahol az N Find 2-t hasonlítják a Fold-hoz, mivel tavalyi tesztek, ezért még a Fold 4-hez, de igazából hatalmas előrelépés nem volt ott, max a gapless close, meg a crease, két olyan pont, amiben az Oppo eddig jobb volt, szóval kb. azon a téren behozta a gap-et a Samsung. Szoftverben meg úgy is a Samu lesz az erősebb. Amíg nem hozza a darbszámot, addig a kínaiak nem fognak beleszakadni az optimalizálásba...
-
sohajda90
aktív tag
A hét végén amúgy nagyon elcsábultam és erősen el kezdtem gondolkodni, hogy az előrendelési akció keretében berendelek egy OnePlus Open-t. Most az a deal, hogy ha 99 EUR-t dollár előleget befizetsz, akkor ha beindul az előrendelés, akkor kapsz egy 250 E-rós vouchert, amit le tudsz szedni a kezdőárból. Ha tényleg megállna 1700 EUR-on, és abból lejönne a 250 EUR és esetleg még beszámítanák az OP11-emet mondjuk még 250-300 EUR-ért, akkor olyan 1200 EUR környékén még jó vétel is lehetett volna...
De pont ahogy elkedtem utánajárni kiderült, hogy pont azt változtatták meg az Oppo Find N2-höz képest, ami ott kifejezetten tetszett: az aspect rationt. Ott még 9:17.5 volt a külső kijelző, ami már majdnem 9:16-os, amit azóta sírok vissza, hogy nyugdíjazták a gyártók. Egyszerűen sokkal jobb volt tartalomfogyasztáshoz, max osztott képenyős multi taskingnál volt hátrány, de azt a funkciót meg pont kiváltatná a foldable forma. Viszont ez ha jól tudom már 9:19.5 lesz, ami mondjuk még mindig jobb, mint a Z Fold 9:23-hoz aránya, de azért már nem az igazi...
-
Snoop27
őstag
Csak jönne már, nagyon kiváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a Fold 5 és Honor V2-höz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest